Home

DeFi протокол си осигури $4 милиона за нов ъпгрейд

13.08.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeFi протокол си осигури $4 милиона за нов ъпгрейд

Euler, протокол за DeFi кредитиране, завърши обширен преглед на сигурността за предстоящия си протокол Euler v2, подкрепен с инвестиция от $4 милиона от Euler DAO.

Това финансиране подчерта фокуса на компанията върху повишаването на сигурността чрез модулен дизайн, който има за цел да намали рисковете и да повиши надеждността.

Разработката на Euler v2 бе силно повлияна от уроците, извлечени от експлойта на стойност $200 милиона през март 2023 г. Основната цел на протокола е да възстанови доверието и да постави нови критерии за сигурност в DeFi индустрията.

Според съобщението от 12 август архитектурата на Euler v2 изолира рисковете и опростява одитите. Ключови компоненти като свързващо звено на Етериум (Vault Connector), Euler Vault Kit и Euler Price Oracle са проектирани за прецизна функционалност. Тази конфигурация позволява провеждането на обширни вътрешни и външни одити, като са извършени 29 одита на кода от 12 водещи фирми за сигурност.

От Euler Labs също така се ангажираха с Certora и други експерти по сигурността по време на фазата на проектиране, за да идентифицират потенциални уязвимости, използвайки персонализирано fuzz тестване и методи за формална верификация, за да осигурят надежден код. Освен това широкомащабно състезание за одит на кода, управлявано от Cantina, предложи $1.25 милиона награден фонд за откриване на грешки, като привлече над 600 участници в световен мащаб.

Въпреки тези усилия Euler Labs продължава да настоява, че сигурността е постоянен процес, планирайки допълнителни инициативи като награди за грешки и тестове за проникване в потребителския интерфейс, за да поддържа силна защита след пускането на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Cardano ще се срещне с президента на Аржентина

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano, ще се срещне с президента на Аржентина Хавиер Милей през октомври, за да обсъди ролята на блокчейн в оформянето на бъдещите икономики.

19.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ще има ли други понижения на лихвите от страна на Фед?

На 18 септември Федералният резерв на САЩ направи забележителен ход, намалявайки лихвените проценти с 50 базисни пункта, с което постави началото на нов цикъл на облекчаване.

19.09.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Стабилността на цената на Биткойн е от решаващо значение за миньорите

Биткойн миньорите може да отчетат GAAP нетна печалба през това тримесечие, ако цената на Биткойн остане над $62,000 до края на месеца.

19.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance отчита 40% ръст на институционалните инвеститори

Според главния изпълнителен директор Ричард Тенг интересът към Binance от страна на институционални и корпоративни инвеститори рязко се е увеличил с 40% през тази година.

19.09.2024 18:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.