Home

Доналд Тръмп може да се откаже от президентската надпревара според крипто експерт

12.08.2024 17:30 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп може да се откаже от президентската надпревара според крипто експерт

Антъни Скарамучи, някогашен съветник на Тръмп, а сега негов критик, разпали политическата сцена със смела прогноза: според него Тръмп може да се оттегли от президентската надпревара през 2024 г.

Прогнозата на Скарамучи идва на фона на нарастващите спекулации относно стабилността на кампанията на Тръмп.

Изказванията му бяха провокирани от коментар на инфлуенсърката Стефани ЛБ, която посочи леката преднина на Тръмп в няколко ключови щата като Пенсилвания, Невада и Северна Каролина. Въпреки тази преднина, тя предположи, че Тръмп може да се откаже, ако се сблъска със сериозни загуби – идея, която Скарамучи подкрепя.

Експертът, който преди това обсъди този въпрос в подкаста “The Rest Is Politics US“, описа Тръмп като потенциално уязвим и предположи, че бившият президент може да се оттегли, ако кампанията му покаже признаци на слабост. Той също така намекна за възможен хаос в кампанията му, включително опити за намиране на изкупителни жертви след неотдавнашни проблеми, като например съобщението за хакерска атака.

Към интригата се прибавя и фактът, че кампанията на Тръмп наскоро пусна нова реклама, с което отбеляза завръщането си към активността в социалните медии след период на мълчание. Този ход рязко контрастира с оптимистичните му твърдения в социалната мрежа “Truth” за резултатите му в социологическите проучвания.

Текущите пазари за прогнози отразяват промяна в перспективите на Тръмп. След като се радваше на 71% шанс за победа, когато Джо Байдън бе кандидатът на демократите, сега шансовете на Тръмп са спаднали до 45% с участието на Камала Харис в надпреварата. Според тези пазари Харис сега е фаворит с 52% шанс за победа.

Социологическите проучвания разкриват, че Харис печели позиции по икономическите въпроси – област, в която Тръмп досега бе силен. Въпреки че бившият президент продължава да води в някои икономически проучвания, нарастващата подкрепа за Харис предполага потенциална промяна в нагласите на избирателите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

CBDC: Банката на Канада спира разработката и насочва фокуса към платежните системи

Банката на Канада обяви, че прекратява усилията си по отношение на дигиталната валута на дребно на централната банка (CBDC), както се посочва в актуализация на нейния уебсайт.

21.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

IPO за Circle и преход към Уолстрийт през 2025 г.

Според главния изпълнителен директор Джереми Алер Circle се подготвя за първичното си публично предлагане (IPO) и ще премести централата си на Уолстрийт през 2025 г.

21.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

BNY Mellon получи одобрение за крипто попечителство от SEC

BNY Mellon, най-голямата попечителска банка в САЩ, според съобщенията е получила освобождаване от счетоводния бюлетин 121 на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) за своите институционални операции по крипто попечителство.

21.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Индия обмисля забрана на чат приложението Telegram – ето защо

Telegram е изправен пред потенциални ограничения в Индия след значителен пробив в сигурността, свързан с приложението.

20.09.2024 21:45 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.