Home

Крипто застъпник настоява за регулации преди президентските избори в САЩ

21.07.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто застъпник настоява за регулации преди президентските избори в САЩ

Артър Хейс, видна фигура в крипто сферата, отправя предупреждение, че фокусът върху благоприятните за криптовалутите политики може да отслабне след приключването на изборите през 2024 г.

В последния си коментар Хейс твърди, че за да могат гласоподавателите, които подкрепят криптовалутите, да придобият регулаторна яснота, те трябва да се застъпят за нея преди изборите, когато настоящата администрация е на власт.

Хейс подчерта, че крипто активите трябва да бъдат защитени от законите за свобода на словото. Той твърди, че валутите и токените, базирани на блокчейн, са вид защита на свободата на словото и всякакви регулации, които ограничават притежаването или прехвърлянето на тези активи, биха били неоправдани.

Той също така предупреди, че ако не се постигне яснота по отношение на крипто регулирането преди изборите, защитниците на индустрията може да се окажат без влияние след изборите.

Експертът изтъкна, че политиците, включително потенциални кандидати като Байдън и Тръмп, може да не дадат приоритет на крипто политиката, след като преизбирането им вече не е неизбежно.

Нещо повече, той предполага, че международните конфликти могат да засенчат вътрешните проблеми в крипто сектора, което допълнително ще намали фокуса върху регулирането на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Регулации Новини

Директорът на Circle призовава за глобални стандарти, тъй като стабилните монети набират популярност

Circle, която стои зад USDC, е оптимистично настроена по отношение на масовото приемане на стабилните монети като ключов компонент на дигиталните финанси.

16.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Конгресмен представи нов законопроект за опростяване на крипто правилата в САЩ

Конгресменът от Тенеси Джон Роуз представи законодателен акт, наречен „BRIDGE Digital Assets Act“, който има за цел да преработи регулаторната рамка на САЩ за криптовалутите.

15.09.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Съдът в Обединеното кралство с ключово решение за USDT на Tether

Неотдавнашното решение на Върховния съд на Великобритания обяви стабилната монета USDT на Tether за форма на собственост – решение, което може да окаже значително влияние върху бъдещата ѝ траектория.

15.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто борса възобновява дейността си във Великобритания на фона на регулаторните промени

Криптовалутната борса CEX.IO официално възобнови услугите си в Обединеното кралство след прегледа на съответствието, за да отговори на новите разпоредби на Органа за финансово поведение (FCA).

13.09.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.