Home

Разработчици на Shiba Inu дадоха първото си интервю

13.07.2024 16:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разработчици на Shiba Inu дадоха първото си интервю

Главните лица, които стоят зад Shiba Inu, Shytoshi Kusama и Kaal Dhairya, дадоха първото си интервю за Arabian Business, в което разказаха за своята визия.

Kusama, бивш шофьор за Uber в Лос Анджелис, и Dhairya, бивш доставчик на храна в Ню Йорк, сега ръководят една от най-големите крипто компании на пазара.

Те се стремят да превърнат Shiba Inu в първата в света децентрализирана структура на стойност трилион долара.

Kusama вярва, че меметата ще послужат като врата към крипто и блокчейн приема, позиционирайки Shiba Inu като водеща в прехода от Web2 към Web3. Той обяви, че до края на 2024 г. ще предадат контрола на общността, създавайки комитети, които да ръководят различни аспекти.

Kusama и Dhairya разкриха, че създателят Ryoshi има план да разработи пет токена (SHIB, BONE, LEASH, TREAT, SHI) и различни технологии, за да надмине Dogecoin, с което си спечели прозвището “убиец на Dogecoin“.

Според информацията Kusama се е срещнал с Ryoshi в рамките на “чат стая” и е представил идея, която е довела до тяхното сътрудничество. Твърди се още, че в основата на SHIB е създаването на мемета и даването на възможност на потребителите да разпространяват своите послания.

Kusama отбеляза, че за разлика от компаниите, които разчитат на харизматични лидери като Илон Мъск, структурата на Shiba Inu гарантира нейната приемственост отвъд индивидуалните лидери.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто кит излиза от пазара след голяма загуба чрез инвестиция в Maker

Последните ончейн данни разкриха, че голям инвеститор в криптовалути, често наричан „кит“, е понесъл значителен финансов удар при инвестиция в алткойн и е напуснал пазара.

16.09.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира срив на алткойните до края на годината

Известен крипто анализатор издаде предупреждение, според което остатъкът от 2024 г. не предвещава нищо добро за алткойните.

16.09.2024 6:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Топ крипто инвеститор губи $40 милиона след рискови DeFi трейдове

Крипто инвеститорът Джеймс Фикел, чието нетно състояние възлиза на около $400 милиона, наскоро загуби над $40 милиона чрез серия от сделки с ливъридж.

15.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Robinhood листва XRP, засилвайки вълнението на общността

Общността на XRP получи някои добри новини и е много развълнувана от това, което изглежда е нов листинг на популярната борса Robinhood.

15.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.