Home

Крипто проектът Blast раздава безплатни токени – какво трябва да знаем

26.06.2024 11:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто проектът Blast раздава безплатни токени – какво трябва да знаем

Мрежата Blast ще организира airdrop събитие за ранните си инвеститори на 26 юни, според публикация в социалните мрежи.

Седемнадесет процента от общото предлагане ще бъдат разпределени чрез този airdrop, като 7% ще отидат при потребителите, които са направили мост от Етериум (ETH) или US Dollar Blast (USDB) към мрежата, 7% за тези, които са допринесли за успеха на децентрализираните приложения (dApps) в Blast, и 3% за Blur Foundation за бъдещи airdrop събития на общността.

За портфейлите, класирани на първите 1,000 места по брой точки, част от airdrop-а ще се предоставя линейно в продължение на шест месеца, което означава, че те не могат да продадат всичките си токени веднага.

Blur Foundation планира да разпредели своя дял между търговците и притежателите, които са използвали или ще използват нейната платформа, като 1% от общото предлагане ще отиде за Сезон 3, 0.5% за Сезон 4 и още 0.5% ще бъдат запазени за бъдеща употреба. За останалите 0.5 % все още не е предоставена информация.

Токените ще могат да бъдат заявявани от 17:00 ч. българско време на 26 юни. Според платформата за блокчейн анализи L2Beat, Blast е четвъртата по големина мрежа от втори слой на Етериум по обща заключена стойност (TVL), която е нараснала до над $2.9 милиарда от стартирането ѝ през ноември.

Петдесет процента от предлагането на токени Blast в крайна сметка ще бъде разпределено сред общността, като 17% ще бъдат разпределени във “Фаза 1” от 26 юни.

Останалите 33% ще бъдат разпределени в по-късни фази. Освен това 25.5% от предлагането се разпределя между основните сътрудници, 16.5 % – между инвеститорите, и 8 % – между Фондация Blast, като всички тези средства ще се придобиват и отключват в продължение на четири години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Блокчейн компанията Gala Games обяви партньорство с Animoca Brands

на 3 юли Gala Games и Animoca Brands обявиха ново партньорство, насочено към подобряване на преживяването на потребителите с GALA токените.

03.07.2024 23:00 1мин. четене

Финансовия регулатор на Южна Корея глоби Credit Suisse за нелегални шорт продажби

Два бивши филиала на Credit Suisse бяха глобени от финансовия регулатор на Южна Корея за нарушения на шорт продажби.

03.07.2024 22:00 1мин. четене

Федералният резерв няма да намали лихвените проценти, докато не събере допълнителна информация

Протоколът от заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) от 11-12 юни официално бе публикуван преди броени минути.

03.07.2024 21:05 2мин. четене

Акциите на Tesla ще се изстрелят със 70% според анализатор

Tesla надхвърли очакванията за доставките през второто тримесечие, обявявайки 444,000 доставени единици, с което надхвърли прогнозите на анализаторите от 439,000.

03.07.2024 20:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.