Home

Най-голямата дигитална банка в Латинска Америка интегрира Lightning мрежата на Биткойн

26.06.2024 6:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-голямата дигитална банка в Латинска Америка интегрира Lightning мрежата на Биткойн

Най-голямата дигитална банка в Латинска Америка, Nubank, обяви партньорство с Lightspark за интегриране на Lightning мрежата на Биткойн в своите услуги, с цел да повиши скоростта и ефективността на транзакциите за своите 100 милиона клиенти.

Сътрудничеството, разкрито на 25 юни, ще се фокусира върху създаването на безпроблемно потребителско изживяване и улесняването на по-бързи и по-евтини трансакции без сложността на управлението на Lightning мрежата.

Nubank и Lightspark ще работят по различни стратегии в подкрепа на потребителите и разработчиците, като използват усъвършенстваните решения на Lightspark, включително SDK и API.

Томаш Фортес, изпълнителен директор на Nubank, подчерта, че тази интеграция е в съответствие с мисията на компанията да предлага по-ефективни услуги чрез блокчейн технологията.

Дейвид Маркъс, главен изпълнителен директор на Lightspark, изрази вълнението си от възможността да предостави по-лесни решения на широката клиентска база на Nubank.

Партньорството беше положително прието в общността на дигиталните активи, като бележи значителна стъпка в масовото приемане на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Японската компания Metaplanet обяви поредната покупка на Биткойн

Имайки предвид несигурния финансов климат в Япония публично търгуваната компания Metaplanet съобщи за значителна инвестиция в Биткойн. 

01.07.2024 23:00 1мин. четене

Подемът на Биткойн може да срещне сериозна пречка при $65,000

Докато Биткойн (BTC) се опитва да се възстанови от загубите си през юни, се появяват нови предизвикателства, като ончейн данните сочат потенциална съпротива на нивото от $65,000.

01.07.2024 20:30 2мин. четене

Биткойн може да започне да се възстановява през юли, съдейки по историческите тенденции

Биткойн може да претърпи значителен отскок през юли след неубедителното представяне през юни, когато стойността на криптовалутата спадна с близо 7%.

01.07.2024 17:30 1мин. четене

Какво следва за Биткойн, след като манията по ETF започва да отшумява?

С наближаването на края на второто тримесечие крипто инвеститорите могат само да спекулират с бъдещето на Биткойн след неотдавнашното му отстъпление от върховете, достигнати по време на пика на вълнението около борсово търгуваните фондове (ETF).

01.07.2024 12:38 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.