Home

Как ще повлияят изборите за президент в САЩ на Биткойн?

23.06.2024 16:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как ще повлияят изборите за президент в САЩ на Биткойн?

Анализаторите на крипто борсата Bitfinex споделиха своето мнение дали цената на Биткойн (BTC) може да бъде значително повлияна от изхода на президентския дебат в САЩ между Джо Байдън и Доналд Тръмп на 27 юни.

Те смятат, че едва ли Биткойн ще бъде драстично засегнат, но въпреки това, по-широкият пазар на криптовалути и токените, свързани с кандидатите за президент, наричани от анализаторите PolitiFi токени, може да изпитат някои краткосрочни колебания.

От борсата твърдят, че и Байдън, и Тръмп имат добре документирани позиции по отношение на криптовалутите и финансовите регулации. Освен това според тях пазарът вече е оценил възгледите им, така че всяко повторение на вече споделена информация по време на дебата е малко вероятно да предизвика нова волатилност.

Важно е да се отбележи, че според анализаторите все пак може да има значително движение при PolitiFi токените по време на и след дебата в зависимост от представянето на кандидатите, тъй като тези токени сами по себе си се превърнаха в спекулативни.

Макар че по време на дебатите може да се споменат крипто регулаторни рамки, конкретиката обикновено се появява от подробни политически съобщения и законодателни процеси. Ето защо е малко вероятно съществените дискусии относно крипто регулирането в САЩ да произтекат пряко от дебатите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как да печелим безплатни криптовалути

Печеленето на безплатна криптовалута може да бъде лесно и разнообразно. Възможностите са многобройни – от регистриране в борси като Coinbase и eToro до стейкинг на криптовалута в мрежи като Етериум.

30.06.2024 18:00 3мин. четене

Топ американските банки бягат от този сектор на икономиката, за да се спасят от огромни загуби

Според нов доклад някои от най-големите американски банки тихомълком се освобождават от експозицията си към проблемния сектор на икономиката на САЩ.

30.06.2024 14:00 2мин. четене

Крипто банкоматите по света са на почти рекордно ниво

Броят на инсталираните банкомати за криптовалути (криптомати) в света се е увеличил със 17.8% до 38,279 през изминалата година, като се доближава до рекорда от 39,541, поставен през декември 2022 г.

30.06.2024 13:00 1мин. четене

Директор на Ripple обяви подкрепата си за Consensys на фона на делото на SEC

В юридическа конфронтация главният технологичен директор (CTO) на Ripple Дейвид Шварц индиректно изрази подкрепата си за Consensys Software Inc. след съдебното дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу компанията. SEC твърди, че Consensys е работила като нерегистриран брокер.

30.06.2024 12:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.