Home

Топ 9 фактора, които могат да тласнат Етериум до нови висоти

23.06.2024 14:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 9 фактора, които могат да тласнат Етериум до нови висоти

Мат Хoуган, главен инвестиционен директор в Bitwise, определи девет ключови фактора, които може да помогнат на Етериум (ETH) и трябва да бъдат наблюдавани през втората половина на 2024 г.

1. Етериум ETF: Очакванията за стартирането на търговия с ETH ETF са големи, което може значително да увеличи търсенето.

2. Ограничено предлагане: Предлагането на Етериум е ограничено до нулево нетно емитиране, което би могло да повлияе положително на стойността му.

3. Регулаторна яснота: Неотдавнашните събития, включително прекратяването на разследването на ConsenSys от страна на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), предполагат, че регулаторната яснота може да се подобри, което ще бъде от полза за блокчейна.

4. Подобрена производителност: Ключови събития като актуализацията “Dencun” и появата на решения от втори слой се очаква да повишат пропускателната способност на транзакциите на Етериум.

5. Значително подобрен потребителски интерфейс: Появата на въздействащи приложения, особено на такива, които подобряват потребителското изживяване, допълнително ще подобри пропускателната способност. Той посочи решението за мащабиране от втори слой Base като значителен допринасящ фактор.

6. Корпоративни поддръжници: Големи компании като BlackRock и Grayscale Investments стимулират институционалното приемане на блокчейн технологията. Етериум вероятно ще бъде предпочитан избор за тези институции, особено чрез спот Етериум ETF-ите.

7. Време на цикъла: Хоуган смята, че представянето на Етериум е съобразено с цикличните тенденции, което предполага благоприятен период занапред.

8. Макро условия: По-общите икономически условия биха могли да изиграят подкрепяща роля за пазарната динамика на ETH.

9. Президентски избори през ноември: Предстоящите президентски избори в САЩ според Хоуган може да се окажат потенциален катализатор за по-голямо приемане на криптовалутите, което да помогне на Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Джъстин Сън реагира на твърденията за лонг позицията му в Биткойн

Джъстин Сън, основател на TRON (TRX) и главен съветник на Huobi, отговори на слуховете за инвестициите си в Биткойн в публикация в социалните мрежи.

12.07.2024 19:30 1мин. четене

Крипто търговията ще надхвърли $100 трилиона до края на годината според доклад

Глобалната търговия с криптовалути е на прага на значителен ръст, като прогнозите на CoinWire сочат, че до края на 2024 г. обемът на сектора ще надхвърли $108 трилиона.

12.07.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: Страни от съюза ще изпреварят икономиката на САЩ до 2075 г. според Goldman Sachs

Goldman Sachs прогнозира, че до 2075 г. членки на БРИКС ще притежават едни от най-големите икономики в света. 

12.07.2024 18:30 1мин. четене

Сенатори настояват за забрана на търговията с акции от членовете на Конгреса

Група двупартийни американски сенатори се застъпи за законодателство, което да попречи на членовете на Конгреса да търгуват с акции.

12.07.2024 17:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.