Home

Бъдещето на крипто е по-обещаващо от всякога, сподели директора на Circle

21.06.2024 7:00 1мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бъдещето на крипто е по-обещаващо от всякога, сподели директора на Circle

Главният изпълнителен директор на Circle Джереми Алер наскоро сподели гледната точка за бъдещето на крипто, заявявайки, че то е по-обещаващо от всякога.

Алер изрази безпрецедентен оптимизъм относно блокчейн технологията, казвайки: “Създадох Circle преди повече от 11 години и никога не съм бил по-надежден за бъдещето, отколкото сега”.

Той вярва, че криптовалутите са на път да станат неразделна част от значими технологични приложения в световен мащаб.

Той оприличава сегашното състояние на блокчейн мрежите на ранните дни на широколентовия интернет, като предполага, че на хоризонта се очертава значителен напредък в областта на сигурността, неприкосновеността на личния живот и мащабируемостта

Това е благодарение на иновации като Zero-Knowledge технологията (ZK) и напълно “хомоморфното криптиране” (FHE). Той предвижда бъдеще, в което криптоизчислителната техника ще бъде в основата на жизненоважни приложения в различни сектори.

Според Алер приемането на криптовалутите се ускорява, подхранвано от нови и разнообразни случаи на използване, които се появяват всяка седмица. Той посочва разработки в областта на плащанията, социалните медии, гейминга, продажбата на билети и корпоративните решения като примери за това.

Той подчерта, че въпреки бързия напредък индустрията все още е в начален стадий, което прави потенциала за бъдещ растеж още по-вълнуващ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

3 макроикономически фактора, които може да повлияят на крипто сектора до края на 2024

Пазарът на криптовалути може да е готов за потенциален растеж, тъй като навлиза в четвъртото тримесечие, което исторически е благоприятен период.

28.09.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подвеждат ли дневните активни адреси крипто инвеститорите?

Терминът “дневни активни адреси“ (DAA) често се използва неправилно в света на криптовалутите и често се бърка с “дневни активни потребители”.

28.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Почти всички airdrop токени се сриват малко след старта им

Неотдавнашен анализ на KeyRock разкрива, че близо 89% от токените, разпространени чрез airdrop събития губят стойност в рамките на 90 дни, като Етериум и Solana демонстрират по-добра устойчивост в сравнение с други мрежи.

28.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Китай може да е ключа към следващия скок за Биткойн

През последните осем години цената на Биткойн демонстрира постоянна положителна корелация с баланса на Китайската народна банка (PBOC).

28.09.2024 8:40 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.