Home

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

18.06.2024 11:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

Според него закупуването на Kaspa в този момент би било като да закупиш Биткойн през 2015 г., тъй като има голям потенциал за разширяване.

Последното видео на Chrys изследва скорошните развития на Kaspa и по-широкия крипто пазар, като същевременно подчертава, че пазарната му капитализация в момента възлиза на впечатляващите $3.7 милиарда. В момента с цена от $15.59, тя заема 25-та позиция сред всички криптовалути.

Той казва, че за Kaspa вече са настъпили някои положителни промени, като увеличената хешираща мощност и почти пълна миграция към програмния език Rust. Тези фактори показват високо възприемане на добива и възходяща тенденция.

Прогнозата на Chrys за бъдещето на Kaspa остава оптимистична: той очаква монетата да не падне под $14.5 с възможност скоро да достигне $40-$50.

Трябва да се отбележи, че неговото сравнение между Kaspa и ранните дни на Биткойн звучи достатъчно убедително, за да привлече инвеститори, които търсят по-големи възможности, отколкото са пропуснали по време на покачването на BTC. Той също така засяга динамиката на цената на Биткойн, като споменава институционалните разпродажби, които го засягат напоследък.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нещата може да се влошат за Биткойн, въпреки бичите сигнали

Икономистът Питър Шиф отправи предупреждение, в което прогнозира мрачни перспективи за инвеститорите в Биткойн (BTC).

29.06.2024 13:01 1мин. четене

Ето какво може да тласне SEC да отхвърли предложенията за спот Solana ETF

В четвъртък, 27 юни, инвестиционната компания VanEck предприе важна стъпка, като подаде заявление за спот ETF Solana в Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

29.06.2024 12:00 2мин. четене

Спот Solana ETF може да повиши цената на SOL до 9 пъти

Спот ETF-и за Solana в САЩ потенциално биха могли да увеличат цената на алткойнът до девет пъти, според доклад на GSR Markets.

29.06.2024 8:30 2мин. четене

Биткойн изглежда в застой на фона на ново важно постижение за мрежата

Биткойн (BTC) се колебае около границата от $61,000, което съвпадна с важен етап, при който над един милион адреса вече притежават поне един Биткойн.

29.06.2024 8:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.