Home

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

14.06.2024 20:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

Но преди токенът да достигне бича фаза, инвеститорите все още трябва да се подготвят за възможно потапяне.

Обещаващо бъдеще на Toncoin

Цената на TON се е повишила с над 1.7% за една седмица като в момента се търгува за $7.79 и има пазарна капитализация над $18.9 милиарда, което я прави деветата по големина криптовалута.

Наскоро скокът на цените предизвика оптимистично отношение към TON и увеличи споменаванията в социалните медийни платформи, което е показателно за интереса към проекта.

Toncoin също така успя да задмине ETH що се отнася до уникални адреси, извършващи транзакции през последните десет от дванадесет дни.

Положителни индикации

Крипто анализаторът Али Мартинез публикува в Twitter, че TON е готов за бичи пробив, който може да тласне цената до $11 в краткосрочен план.

Въпреки това вероятно ще има малък период на консолидация, при който цените може да паднат до около $7.2, за да се натрупа ликвидност за дългоочакваното рали.

Анализи и пазарни тенденции

Разглеждайки данните на Santiment, компанията откри няколко неща, като например силен натиск за купуване, упражняван върху TON въз основа на увеличени изходящи потоци на обмен и повече предлагане извън борсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Съдия отхвърли твърдението на SEC, че продажбите на BNB представляват разпространение на ценни книжа

Съдия Ейми Берман Джаксън отхвърли иска на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), че вторичните продажби на монетите BNB на Binance могат да се квалифицират като ценни книжа съгласно теста на Хауи.

29.06.2024 16:00 2мин. четене

Ето какво може да тласне SEC да отхвърли предложенията за спот Solana ETF

В четвъртък, 27 юни, инвестиционната компания VanEck предприе важна стъпка, като подаде заявление за спот ETF Solana в Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

29.06.2024 12:00 2мин. четене

Спот Solana ETF може да повиши цената на SOL до 9 пъти

Спот ETF-и за Solana в САЩ потенциално биха могли да увеличат цената на алткойнът до девет пъти, според доклад на GSR Markets.

29.06.2024 8:30 2мин. четене

Kaspa стартира нов стандарт за токени – цената на криптовалутата реагира положително

Алткойнът Kaspa (KAS) се противопостави на тенденцията на мудния крипто пазар, като нарасна с 25% тази седмица, преди да бъде пуснат важен протокол.

29.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.