Home

Cardano “умира” според някои медии – Чарлз Хоскинсън обори тези твърдения

06.06.2024 13:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano “умира” според някои медии – Чарлз Хоскинсън обори тези твърдения

В категорично възражение срещу широко разпространените медийни спекулации относно жизнеспособността на Cardano, Чарлз Хоскинсън, основател на проекта, представи подробно предстоящите разработки и инициативи, като потвърди стабилното състояние и обещаващото бъдеще на криптовалутата.

Чрез изявление в X (Twitter) Хоскинсън изрази разочарованието си от настоящия медиен сюжет около ADA:

Никога в кариерата си не съм виждал такова дълбоко разминаване между реалност и мнение около възприемането на Cardano от влиятелните крипто среди и медиите спрямо действителните ѝ основи.

Той подчерта, че Cardano е на прага на големи постижения, като по-специално описа „най-значимия хард форк в историята на проекта“.

Тази промяна включва изгарянето на всичките седем генезисни ключа, което бележи историческа стъпка към пълна децентрализация. Актуализацията, която се очаква да постигне съществен напредък в управлението на веригата, както е описано подробно в CIP-1694, ще въведе и делегирани представители (DReps), което допълнително ще децентрализира вземането на решения в екосистемата.

Освен хард форкът, Хоскинсън подчерта няколко други инициативи, които ще стимулират растежа и иновациите в екосистемата. Те включват внедряването на нови технологии като Hydra – решение за мащабиране от втори слой, предназначено за повишаване на скоростта на транзакциите и намаляване на разходите. Освен това Cardano може да се похвали с партньорства с вериги като Midnight и Prism.

Активното участие на общността на Cardano е видно от бързо растящия брой децентрализирани приложения (dApps), сериозни проучвания и разработки в областта на блокчейн мащабируемостта, както и от организирането на големи събития като блокчейн конвенцията Rare Evo (15-17 август), срещата на Cardano Foundation в Дубай (23-24 октомври) и участието в TOKEN2049 в Сингапур (18-19 септември).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Андрю Тейт ще организира световно турне, за да промотира DADDY

Андрю Тейт, противоречивият инфлуенсър и бивш шампион по кикбокс, е на път да започне световно турне за новата меме криптовалута DADDY след значителен правен развой.

06.07.2024 19:00 2мин. четене

Крипто проектът PancakeSwap ще раздава безплатни токени на общността

Децентрализирана борса PancakeSwap представи значителна програма за награди на общността, която e започнала на 5 юли в 13:30 българско време и ще продължи до 5 август в 13:30.

06.07.2024 10:00 1мин. четене

Цената на Етериум ще скочи със 180% срещу Биткойн според анализатор

Известен крипто трейдър и анализатор е оптимистично настроен по отношение на Етериум в сравнение с Биткойн.

06.07.2024 7:00 1мин. четене

Етериум ETF няма да е толкова впечатляващ, колкото Биткойн според анализатор на Bloomberg

Според Ерик Балчунас, старши ETF анализатор в Bloomberg, притокът на средства от стартирането на спот Етериум ETF може да се окаже недостатъчен в сравнение с рекордния приток, наблюдаван при спот фондовете на Биткойн.

05.07.2024 23:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.