Home

Стабилната монета на PayPal вече е достъпна на Solana

29.05.2024 17:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стабилната монета на PayPal вече е достъпна на Solana

По време на Consensus 2024 PayPal Holdings обяви интегрирането на PayPal USD (PYUSD) в блокчейна на Solana, което прави транзакциите по-бързи и по-евтини.

Това допълнение дава на потребителите гъвкавостта да избират между няколко блокчейна, като повишава техния контрол и възможности.

Блокчейнът на Solana, известен със своята високоскоростна и евтина обработка на транзакции, предлага значителни предимства за търговските приложения.

По данни на платформата за блокчейн анализи Artemis, Solana е водещият блокчейн за преводи на стабилни монети, което го прави идеална платформа за случаите на използване на плащанията на PYUSD.

Хосе Фернандес да Понте, старши вицепрезидент на Групата за блокчейн, криптовалути и дигитални валути на PayPal, заяви:

Повече от 25 години PayPal е водеща в иновациите в областта на дигиталната търговия. PYUSD има за цел отново да направи революция в търговията, като предостави бърз, лесен и евтин метод за плащане за дигиталната икономика. Наличието на PYUSD в Solana подкрепя нашата цел да създадем стабилна дигитална валута за търговия и плащания.

Интеграцията позволява на потребителите на портфейлите на PayPal и Venmo да виждат PYUSD като единен баланс, независимо от блокчейна. Потребителите могат да превеждат PYUSD както на Етериум, така и на Solana. В допълнение към PayPal и Venmo, Crypto.com, Phantom и Paxos са сред първите, които предлагат PYUSD на Solana, осигурявайки безпроблемно преживяване от фиат към крипто.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Индия може да започне да отхвърля нови членства

Миналата година БРИКС покани шест нови държави да се присъединят към алианса, но само четири приеха поканата. Нови членове станаха Обединените арабски емирства, Египет, Иран и Етиопия, докато Аржентина отказа предложението.

30.06.2024 20:00 1мин. четене

Ето къде ще отиде богатството на Уорън Бъфет след смърта му

Уорън Бъфет планира да превърне филантропията в свое финално завещание.

30.06.2024 19:45 2мин. четене

Как да печелим безплатни криптовалути

Печеленето на безплатна криптовалута може да бъде лесно и разнообразно. Възможностите са многобройни – от регистриране в борси като Coinbase и eToro до стейкинг на криптовалута в мрежи като Етериум.

30.06.2024 18:00 3мин. четене

Топ американските банки бягат от този сектор на икономиката, за да се спасят от огромни загуби

Според нов доклад някои от най-големите американски банки тихомълком се освобождават от експозицията си към проблемния сектор на икономиката на САЩ.

30.06.2024 14:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Един отговор на “Стабилната монета на PayPal вече е достъпна на Solana”
  1. Никой,

    PayPallllll са едни от най-добрите да ви източат парите и след това..Можете да се жалвате на 1000места но без резултат ,прави изключение ,ако си Американски Гражданин …Честито да ви е…

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.