Home

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

24.05.2024 1:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

Скарамучи отхвърли тези обвинения като „пълни глупости“ и похвали Сейлър за положителното му влияние върху криптовалутната общност.

Скарамучи описа Сейлър като значима фигура в света на криптовалутите, оприличавайки го на „шерпа“, който превежда другите през сложността на Биткойн. Той наблегна на експертния опит на Сейлър в обясняването на стойността и потенциала на BTC, като заяви, че е най-добрият в това.

Защитата на Сейлър от страна на Скарамучи получи подкрепата на много хора от крипто общността, които твърдят, че отдадеността на Сейлър на Биткойн и усилията му да го популяризира са оказали голямо влияние. Те смятат, че въздействието му е изключително положително, и оценяват високо неговата ангажираност и принос.

Въпреки това застъпничеството на Сейлър за Биткойн не е минало без противоречия. През 2021 г. той посъветва последователите си да ипотекират къщите си, за да купят BTC, което предизвика критики, когато впоследствие цената на криптовалутата се срина през 2022 г. Критиците обвиниха Сейлър, че с ентусиазираното си популяризиране на инвестициите в Биткойн е довел хората до финансови проблеми.

Сейлър защити съвета си, твърдейки, че думите му са били извадени от контекста и погрешно представени от критиците. Въпреки това някои хора са се почувствали финансово ощетени от следването на неговите напътствия.

Въпреки че се сблъсква с подигравки по време на мечите пазари на Биткойн, Сейлър остана непоколебим в пропагандата си. Под негово ръководство MicroStrategy (MSTR) преживя значително рали, като акциите ѝ нараснаха с трицифрени числа тази година, благодарение на възраждането на BTC. Тези резултати оправдаха стратегията на Сейлър в очите на много инвеститори, а нетното му състояние се покачи над $4 милиарда в резултат на успеха му.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто бъдещето на Исландия изглежда обещаващо, но има много препятствия

Крипто индустрията в Исландия напредва, но все още не е достигнала пълния си потенциал, като няколко уникални географски предимства все още не са използвани.

25.06.2024 22:00 2мин. четене

Chainlink за стотици милиони се насочи към борсите, а интересът към Етериум се увеличава

Наскоро беше проследено движение на стойност над четвърт милиард долара в Chainlink (LINK) към крипто борсите.

25.06.2024 21:00 1мин. четене

Какво да очакваме, ако Биткойн падне под $57,000

Неотдавнашният спад на Биткойн към $57,000 бе изненадващ след рязкото му понижение под $65,000.

25.06.2024 19:30 2мин. четене

Фед не мислят все още за намаляване на лихвите тази година – какво означава това за крипто?

Управителят на Федералния резерв Мишел У. Боуман наскоро обяви, че е твърде рано да се обмисля намаляване на лихвените проценти през 2024 г.

25.06.2024 18:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.