Home

Крипто проект ще раздава безплатни токени – ето кога

22.05.2024 9:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто проект ще раздава безплатни токени – ето кога

ZkSync се подготвя за важен крайъгълен камък със събитие за създаване на токени (TGE), което се очаква тази седмица, както и airdrop, планиран за средата на юни.

ZkSync, мрежа от втори слой на Етериум, разработенa от Matter Labs, посочи, че въпросното TGE ще се проведе тази седмица. След това събитие токенът с общо предлагане от 21 милиарда ще бъде разпространен, включително чрез airdrop, определен за около 13 юни. Това време има за цел да предшества airdrop-a на токена на Blast, планиран за 26 юни.

Имаше дискусии относно използването на ZK тикера за токена, но тъй като Polyhedra Network вече го заяви, възникнаха някои проблеми. Въпреки това ZkSync все още може да избере ZK тикер, особено като се има предвид, че Binance не изброява токена на Polyhedra.

„zkSync е в процес на децентрализация, но все още няма финализирани планове“, заяви говорител на Matter Labs, добавяйки: „Издаването на v24 е последното планирано надграждане на протокола, необходимо преди прехвърляне на мрежовото управление към общността“.

Matter Labs получи подкрепа от видни инвеститори, включително Andreessen Horowitz (a16z), Dragonfly Capital, Blockchain Capital, Crypto.com Capital, Placeholder Capital и 1kx. Проектът е събрал $258 милиона рисково финансиране и е създал екосистемен фонд в размер на $200 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase добавя нова криптовалута към платформата си за търговия

Крипто борсата Coinbase не спира да разширява наличните за търговия криптовалути, привличайки все повече нови инвеститори към платформата.

26.06.2024 19:05 1мин. четене

Крипто кит продава XRP на стойност $25 милиона – свързан ли е адреса с Ripple?

Въпреки по-широкото възстановяване на крипто пазара, подкрепеният от Ripple актив XRP преживя бурни ценови движения.

26.06.2024 19:00 2мин. четене

Ново дъно за предлагането на XRP на борсите – какво следва за цената?

XRP преимна през труден период, главно поради продължаващите правни проблеми с Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

26.06.2024 18:00 2мин. четене

Binance премахва 7 алткойн двойки от платформата си за търговия

Binance, най-голямата крипто борса в света, направи важно съобщение относно изключването от списъка на седем двойки за търговия с алткойни.

26.06.2024 14:50 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.