НАЧАЛО Алткойни

Криптовалутата на Binance показва сила – какво да очакваме?

16.04.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутата на Binance показва сила – какво да очакваме?

Известен крипто аналитик и търговец познат като "Loma" изрази своя оптимизъм по отношение на Binance Coin (BNB).

Той подчерта силните страни на BNB както от техническа, така и от фундаментална гледна точка.

Според анализаторът BNB се очертава като потенциален претендент сред основните криптовалути. Той отбеляза положителните ѝ структурни показатели както в двойки с USD, така и с BTC, заедно с благоприятната ѝ позиция поради отрицателното финансиране, което обикновено е резултат от хеджиране срещу спот холдинги за намаляване на таксите от страна на по-големи инвеститори.

Освен това Loma твърди, че понастоящем криптовалутата BNB не е изправена пред непосредствени заплахи от регулаторен контрол от страна на SEC (Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ), което я прави атрактивна краткосрочна до средносрочна инвестиционна перспектива.

Въпреки че сподели за инвестицията си в токена, анализаторът призна, че потенциалът за растеж на BNB може да бъде по-ограничен в сравнение с по-спекулативните дигитални активи поради по-голямата й пазарна капитализация. Въпреки това той подчерта, че различните размери на портфейлите оправдават различен избор на активи и различни очаквания.

Друг крипто експерт, познат като Kaleo, сподели оптимизма на Loma, като предположи, че BNB се подготвя за пробив от настоящия си търговски диапазон.

Разглеждайки дневната графика, Kaleo идентифицира формираща се бича триъгълна формация при BNB, която подсказва за потенциално рали към границата от $1,000 до май.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Защо институционалните инвеститори се отдръпват от Етериум продуктите?

Институционалните инвеститори изтеглят средства от Етериум продукти в очакване на предстоящите крайни срокове за подаване на заявления за спот ETF.

21.05.2024 18:00 2 мин. четене

Защо цената на Етериум продължава да върви нагоре днес?

Етериум се възстанови изненадващо, като през последните 24 часа отбеляза скок от 22%, с което стойността му достигна най-високата си стойност за месеца.

21.05.2024 17:30 1 мин. четене

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.