НАЧАЛО Биткойн

Боец от UFC пожела да получи своя бонус в Биткойн

14.04.2024 20:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Боец от UFC пожела да получи своя бонус в Биткойн

Ренато Мойкано, бразилският боец, постигна победа в битката си за UFC на 13 април и отправи нетрадиционно искане за бонуса си от $300,000: плащане в Биткойн (BTC).

Часове преди решението на организацията, Мойкано публично изрази предпочитанията си към криптовалутата, предизвиквайки интерес сред инвеститорите и ентусиастите на крипто пазара.

Въпреки искането на Мойкано обаче Макс Холоуей получи бонуса от $300,000 за “Представяне на нощта” за изключителната си победа срещу Джъстин Гейджи. Въпреки че пропусна да получи бонуса, Мойкано прояви спортсменство и призна заслуженото представяне на Холоуей.

Речта на Мойкано след двубоя придоби неочакван обрат, тъй като той изрази възхищението си от Америка, нейната конституция и принципите на Австрийската икономическа школа. Той насърчи другите да се запознаят с трудовете на Лудвиг фон Мизес, по-специално с книгата му “Икономическа политика: “Мисли за днес и утре“, в която се разглеждат икономическите принципи.

Въпреки теоретичните предимства на Биткойн, той е изправен пред практически предизвикателства, като например високите мрежови такси. Застъпничеството на Мойкано за Биткойн като средство за размяна подчертава неговата привързаност към първоначалната визия, очертана от Сатоши Накамото, въпреки тези предизвикателства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн все още не е приключил бичия си цикъл – какво да следим

Ръководителят на платформата за блокчейн анализи CryptoQuant вярва, че Биткойн (BTC) в момента е само по средата на своя бичи цикъл.

19.05.2024 10:30 1 мин. четене

Ето кои нива на Биткойн (BTC) трябва да следим

Биткойн (BTC) наскоро скочи до най-високото си ниво от повече от месец, показвайки силна възходяща инерция.

19.05.2024 9:00 2 мин. четене

Биткойн вероятно ще стигне $100,000 през 2025 година – ето защо

През последната година стойността на Биткойн се удвои, достигайки приблизително $67,000.

19.05.2024 8:00 2 мин. четене

Биткойн ETF регистрираха $1.3 милиарда входящи потоци през май

През май спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн отбелязаха значителен приток, възстановявайки се от изходящите потоци, наблюдавани през април. С приток от $1.3 милиарда тези ETF-и достигнаха нов връх, като неутрализираха изтеглените през предходния месец $344 милиона.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.