НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на Kelexo (KLXO) привлича инвеститори в Litecoin (LTC) и Ethereum (ETH); Bitcoin (BTC) се покачи до $70,000

27.03.2024 15:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Kelexo (KLXO) привлича инвеститори в Litecoin (LTC) и Ethereum (ETH); Bitcoin (BTC) се покачи до $70,000

Крипто пазарът стана толкова конкурентен за предварителните продажби на токени, колкото и за вече пуснатите. Litecoin (LTC) и Ethereum (ETH) проучват пазарните възможности чрез решения. 

Bitcoin (BTC) в момента се търгува за около $70,000 след като през последната седмица цената му се колебаеше между $63,000 и $65,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Със заглавия, подчертаващи новите токени в етап на предварителна продажба, комунални услуги и функции, Kelexo (KLXO) предлага на потребителите пазарни възможности. Във втория етап на предпродажбата си, всеки Kelexo (KLXO) токен може да бъде придобит на цена от $0.05. Проектът Kelexo (KLXO) е свързан с пазар, който свързва кредитори и кредитополучатели. Когато потребителите инвестират рано в токена, те получават значителна пазарна печалба.

Криптовалутата Litecoin (LTC) увеличава цената си

Въпреки че много токени, включително Litecoin (LTC), поевтиняват от няколко дни, се наблюдава лека промяна. Потребителите, които могат да закупят Litecoin (LTC) за 96, стават свидетели на ежедневно покачване. Ежедневното покачване продължава седем дни за Litecoin (LTC), като увеличението вълиза на 18%. 

Litecoin (LTC) е един от алткойните, от които може да се извлече полза чрез търговия. Но въпреки че вече е утвърден на пазара токен, проучването на възможността за нови токени продължава.

Криптовалутата Litecoin (LTC) е създадена, за да предлага много пазарни предимства и да улеснява търговията. Тези пазарни предимства включват бързи, сигурни и евтини плащания. С тези характеристики Litecoin (LTC) се надява да осигури по-добро място за ефективна търговия. Увеличението на цената на Litecoin (LTC) е от полза за настоящите му притежатели.

Ethereum (ETH) и Bitcoin (BTC), двата пазарни фаворита

Когато потребителите се питат кои са двата най-големи токена по отношение на пазарната капитализация, се появяват Ethereum (ETH) и Bitcoin (BTC), като Bitcoin е най-големият токен по пазарна капитализация. Въпреки че имаше колективна пазарна надежда, когато токена достигна нов връх, при сегашния темп, макар и с ежедневно увеличение, Bitcoin (BTC) отбеляза спад през последните седем дни. Освен това халвингът на токена ще настъпи след малко над 20 дни, което ще има последващ ефект върху други токени.

В очакване на това очаквано халвинг събитие притежателите на Ethereum (ETH) диверсифицират. Общността на Ethereum (ETH) води разгорещен разговор за инвестиране в други токени. Тези пазарни разговори поставят пазарния преглед в перспектива за наблюдатели, експерти, анализатори и специалисти. 

Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) променя пазара

Ако потребителят търси възможност да инвестира и да проучи пазар за кредитополучатели и заемодатели, Kelexo (KLXO) е проектът, към който трябва да насочи вниманието си. Платформата ще работи на базата на децентрализирано управление и няма да има нужда от посредници, както при повечето традиционни финанси. 

Kelexo (KLXO)ще даде на потребителите възможността да диверсифицират и когато се регистрират, те могат да вземат заеми или кредити в зависимост от нуждите си. Освен това потребителите могат да се регистрират в платформата w рамките на две минути.

Тъй като заемодателите ще решават как и колко заеми да дават, те ще могат още да посочат и пазарната лихва и съотношението между стойността на заема и стойността на кредита за кредитополучателите. 

Kelexo (KLXO) премахва всички пазарни ограничения и дава възможност за лесни пазарни транзакции. Платформата ще позволи на потребителите да се ангажират с действия без KYC проверка и други традиционни необходими правни документи.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 меме монети, които да купите сега: Коя криптовалута ще бъде следващата голяма меме монета? – ButtChain води през 2024 г.

Докато цените на Биткойн достигат нови исторически върхове, на крипто пазара продължават да се появяват нови меме монети.

09.05.2024 21:21 4 мин. четене

Топ анализатор прогнозира, че конкурент на Cardano (ADA), който ще дебютира на 21 май, може да достигне пазарна капитализация от $100 милиона в рамките на 30 дни

Крипто пазарът винаги е в очакване на следващия голям проект, а Retik Finance генерира значителен хайп преди планирания си дебют на 21 май.

09.05.2024 21:15 4 мин. четене

Пригответе се за растеж: Сезон 2 на SpaceCatch е тук!

Както всички знаем, крипто airdrop събитията са в съзнанието на трейдърите от доста време насам, което доведе до масивна промяна в осведомеността и приемането на много нови или желани блокчейн проекти, като например крипто игри, DEX, CEX и други.

09.05.2024 17:30 4 мин. четене

Ето кои са най-интересните алткойни, които трябва да купите, ако се борите за печалби, които променят живота ви – Injective, Hedera, Algotech

Пазарът на криптовалути се намира в значим възход; докато Bitcoin и Ethereum продължават да доминират в светлината на прожекторите, няколко алткойна привлякоха вниманието на опитните инвеститори и на новодошлите, предлагайки впечатляващата перспектива за променящи живота печалби.

09.05.2024 16:08 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.