НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 5 меме монети, които да купите сега: Коя криптовалута ще бъде следващата голяма меме монета? – ButtChain води през 2024 г.

10.05.2024 11:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 меме монети, които да купите сега: Коя криптовалута ще бъде следващата голяма меме монета? – ButtChain води през 2024 г.

Докато цените на Биткойн достигат нови исторически върхове, на крипто пазара продължават да се появяват нови меме монети.

В това динамично пространство много ентусиасти търсят следващата голяма меме монета, която би могла да съперничи на монети като Dogecoin и Shiba Inu.

През това второ тримесечие на 2024 г. няколко топ меме монети, включително ButtChain, dogwifhat, Bonk, Popcat и cat in a dogs world, привлякоха вниманието на крипто ентусиастите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В този материал ще бъдат очертани вълнуващите характеристики на тези топ меме монети в търсене на следващата голяма меме монета.

Кратък списък на 5-те най-добри меме монети

1.ButtChain (BUTT): Първата в света меме монета с автоматична ликвидност на Polygon.
2.dogwifhat (WIF): Меме монета, вдъхновена от куче, носещо розова шапка.
3.Bonk (BONK): Първата меме монета на тема куче в блокчейна на Solana.
4.Popcat (POPCAT): Забавна почит към добре познатото меме Popcat.
5.Cat in a dogs world (MEW): Оспорва разпространението на мемове с кучешка тематика.

>> Купете ButtChain днес преди следващото увеличение на цената <<<

Преглед на 5 от най-добрите меме монети

ButtChain (BUTT)

ButtChain е вълнуваща нова меме монета, която съчетава хумор и иновации. ButtChain се отличава от другите такива токени, тъй като надхвърля хумористичния брандинг и игривия призив, за да създаде истински иновативен токен. ButtChain се откроява като първата в света меме монета с автоматична ликвидност на Polygon.

Токеномиката на ButtChain е наистина невероятна и добре проектирана. С 2 функции за автоматична ликвидност, които помагат да се гарантира наличието на ликвидност за търговия след пускането на пазара, ButtChain се фокусира върху осигуряването на гладко търговско изживяване. Освен това ButtChain има дефлационна система, тъй като при всяка транзакция се налага механизъм за изгаряне. Това означава, че с всяка извършена транзакция ще има по-малко общо налични монети. По време на предварителната продажба цената на ButtChain също се увеличава на всеки 24 часа, което е от полза за ранните потребители. ButtChain разполага и с изгодна реферална програма, която позволява на рефералите да печелят криптовалути, като просто споделят проекта с познати.

Посетете официалния уебсайт на ButtChain, за да се сдобиете с токените си преди следващото увеличение на цената.

dogwifhat (WIF)

dogwifhat е меме монета, вдъхновена от популярното изображение на куче от породата шиба ину, носещо розова плетена шапка. Този токен е изграден върху блокчейна Solana (SOL). Въпреки че създателите на проекта са избрали да останат анонимни, според съобщенията те са вдъхновени от Dogecoin (DOGE), оригиналната меме монета.

Bonk (BONK)

Bonk се откроява като първата меме монета на тема куче в блокчейна Solana, създадена за и от общността, като 50% от общото ѝ предлагане се разпредели чрез airdrop сред потребителите на Solana. Участниците, които стоят зад Bonk, инициираха проекта с цел да създадат по-справедлива и приятна меме монета.

>>> Топ мем монета, която да купите сега <<<

Popcat (POPCAT)

Монетата Popcat беше въведена като забавна почит към добре познатото меме Popcat, в което е изобразена котка на име “Oatmeal”, дигитално променена така, че да изглежда сякаш отваря широко устата си във формата на буквата „О“.

Cat in a Dog World (MEW)

Монетата MEW е официалният символ на проекта Cat in a dogs world. MEW бележи смело усилие да се оспори разпространението на мемета с кучешка тематика и нови истории, посветени на котките. Този проект функционира върху блокчейна Solana.

Коя е следващата голяма меме монета?

Към 2024 г. едни от водещите меме монети – ButtChain, dogwifhat, Bonk, Popcat и MEW – се издигат на преден план, завладявайки различни общности с уникалната си привлекателност. Въпреки че е невъзможно да се предвиди със сигурност коя ще бъде следващата голяма меме монета, тези криптовалути са вълнуващи попълнения в пространството на меме токените, които трябва да се наблюдават. ButtChain, по-специално, се откроява, тъй като надхвърля статута на меме монета, добавяйки интересна токеномика към игривия си брандинг.

Коя меме монета е най-добра?

Докато Dogecoin и Shiba Inu остават лидери сред жанра на меме монетите, ButtChain поражда вълнение като първата в света меме монета с автоматична ликвидност на Polygon.

Топ меме монети: Заключителни мисли

Меме монетите като ButtChain, Dogwifhat, Bonk, Popcat и cat in a dogs world продължават да интригуват крипто общността с новите си функции и завладяващи теми.

Както при всяка криптовалута, надлежната проверка е от ключово значение. Тези монети носят присъщи рискове и непредсказуемост. Имайте предвид, че задълбоченото проучване е от съществено значение, преди да се ангажирате с която и да е криптовалута. Тази статия не представлява финансов съвет.

За тези, които искат да проучат ButtChain, посетете официалния уебсайт на ButtChain, за да научите повече за вълнуващата му предварителна продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.