НАЧАЛО Прессъобщения

Пригответе се за растеж: Сезон 2 на SpaceCatch е тук!

09.05.2024 17:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пригответе се за растеж: Сезон 2 на SpaceCatch е тук!

Както всички знаем, крипто airdrop събитията са в съзнанието на трейдърите от доста време насам, което доведе до масивна промяна в осведомеността и приемането на много нови или желани блокчейн проекти, като например крипто игри, DEX, CEX и други.

Единственият обхват на крипто airdrop е да се стартира родния токен на проекта, като целта е да се насърчат повече търговци да бъдат част от посочената екосистема.

Въпреки популярността си, крипто airdrop събитията само понякога са толкова пълноценни, колкото желаят трейдърите, като се има предвид само популярността на криптовалутата, което води до нови крипто проекти, които често не носят стойност за живота на потребителите или за опита им в търговията. По този начин, след като токените бъдат продадени, цените им се сриват.

Това обаче не е случаят със SpaceCatch. Тази изгряваща и процъфтяваща блокчейн игра успя да откъсне вниманието на мнозина чрез завладяващи графики, увлекателен геймплей, дефлационни токени и, въпреки това, предлагаща истинска собственост върху активите и наградите на ловеца.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


И повече от всякога, те излизат с нов сезон 2 на airdropa на $CATCH, който е предназначен да даде възможност на още повече търговци и да запълни пропастта между своята екосистема и развиващия се геймплей.

Защо да изберете втори сезон на airdrop събитието на SpaceCatch?

Първо, този нов сезон носи нови възможности за онези, които са останали назад, като им предлага шанса да станат част от тази поглъщаща и дефлационна екосистема.

За да се добие приблизителна представа, първият сезон приключи успешно и предложи награди на стойност до $10,000 в $CATCH токени, което превърна родния на проекта токен в гръбнака на екосистемата.

Чудите се как да се възползвате от airdrop събитието на $CATCH?

Първо, създайте акаунт в SpaceCatch, в случай че нямате такъв, и след това се насочете към Galxe, за да проверите седмичните задачи. Участието в събитието е безплатно, но ще трябва да изпълните задачи, като например да следвате SpaceCatch в X ( Twitter) и да сте част от общността в Discord.

При изпълнението на всяка задача ще ви бъдат дадени ХР точки, а това е важно, защото можете да издадете до 5 броя NFT, които могат да бъдат разменени за токени за airdrop събитието на $CATCH.
Имайте предвид обаче, че не можете да изпълнявате задачи със задна дата, така че колкото по-рано започнете, толкова повече XP можете да натрупате!

Присъединете се към втория airdrop сезон на $CATCH сега

Кратко обобщение: Сезон 1 приключи с крипто награди на стойност до 10,000 $CATCH токена, но проектът започва да набира скорост след почти две дълги години.

В резултат на това SpaceCath си проправи път напред, предлагайки на всички шанса да станат част от тази процъфтяваща и постоянно разрастваща се екосистема. Наистина, не може да се предвиди колко ще струва $CATCH токена в бъдеще, но досега неговата подкрепа от общността и стойност в играта доказаха, че мнозина грешат.

Ето защо, когато първоначалните три фази на предварителната продажба бяха разпродадени, тя събра впечатляващите $3.37 милиона. За разлика от тях, при последния кръг търсенето беше особено голямо, като само за 42 часа бяха събрани $1.17 милиона. Ето това е изключителен ентусиазъм и подкрепа от страна на общността!

Колелото, което определя успеха на SpaceCatch

SpaceCatch е нова мобилна игра, която използва най-новите технологии като разширена реалност (AR), виртуална реалност (VR), блокчейн и принципите на Web3 сектора, за да накара света на играта да оживее в рамките на вашия телефон.

За разлика от други крипто игри, които се хвалят със значителните награди и ви привличат, SpaceCatch се фокусира върху това да направи играта забавна и интерактивна, работейки върху своята дефлационна токеномика.

Наградите, които печелите в SpaceCatch, са реална криптовалута, а не просто фалшиви пари, които можете да използвате само в играта, както се случва при много други крипто игри.

Ако търсите игра, която е забавна и ви позволява да печелите истински пари, SpaceCatch може да се окаже отличен вариант.

Присъединете се към второто airdrop събитие на $CATCH!

Airdrop за $CATCH вече е на разположение! Освен това все още можете да се присъедините към бета-версията на SpaceCatch и да станете част от тяхната общност, като ги следвате в Telegram, Discord, X (Twitter), YouTube, Instagram, Medium, CoinMarketCap или CoinGecko.

Не забравяйте, че трябва да посетите Galxe и да се подготвите за успех през този сезон!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.