НАЧАЛО Прессъобщения

Ето кои са най-интересните алткойни, които трябва да купите, ако се борите за печалби, които променят живота ви – Injective, Hedera, Algotech

09.05.2024 16:08 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои са най-интересните алткойни, които трябва да купите, ако се борите за печалби, които променят живота ви – Injective, Hedera, Algotech

Пазарът на криптовалути се намира в значим възход; докато Bitcoin и Ethereum продължават да доминират в светлината на прожекторите, няколко алткойна привлякоха вниманието на опитните инвеститори и на новодошлите, предлагайки впечатляващата перспектива за променящи живота печалби.

Сред тези обещаващи претенденти са Injective, Hederа и предстоящата Algotech (ALGT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Прогноза за 2024 г. на Injective: $39.85

Крипто платформата Injective генерира значително внимание през последните месеци. Нейният иновативен подход към децентрализираните финàнси (DeFi) и успешното лансиране на хакатона ѝ през май 2023 г. я изстреляха в центъра на вниманието.

През декември Injective отпразнува важна транзакция, която допълнително затвърди позициите ѝ на пазара на криптовалути.
2024 г. започна с високи темпове за Injective, като алткойнът отбеляза впечатляващ пик през януари. Въпреки последвалия спад и дебюта му на известната крипто борса Bitfinex, Injective демонстрира устойчивостта си, като постави нов исторически връх през март. Понастоящем се търгува на $23.3 с 24-часов обем на търгуване от $85 милиона, Injective се понижи с 1% през последните 24 часа, но нарасна със зашеметяващите 266% на годишна база.

Според техническата анализа на Chаngelly, цената на INJ се очаква да запази възходящата си траектория през 2024 г. Предвижда се минималната цена на INJ да достигне $34, докато максималното ниво може да достигне впечатляващите $39. Средната цена на търговия се очаква да се движи около $35.

Прогноза за възвръщаемост на инвестицията на Hedera

Hedera понастоящем се търгува на $0.108 с 24-часов обем на търгуване от $78 милиона, Hederа е поскъпнала с 3% през последните 24 часа и с пазарна стойност от $3.8 милиарда.

Пътешествието на Hederа е белязано от значителни етапи, включително достигане на най-високата стойност от $0.5 на 15 септември 2021 г. и последващо най-ниската стойност от $0.035755 по време на макроикономическия цикъл.

Според техническата аналіза на Chаngelly, цената на Hederа се очаква да продължи възходящата си траектория през 2024 г. Минималната цена на Hederа се предвижда да бъде $0.1014, докато максималното ниво може да достигне $0.1232. Средната цена на тренда се очаква да се движи около $0.104.

Цената на токените на Algotech по време на третия етап е $0.08, при следващият ще бъде $0.10

Algotech, a децентрализирана алгоритмична платформа за крипто обмен и се радва на успех с текущата си предварителна продажа. Проектът е набрал впечатляващите $4.5 милиона и е едва в третата си фаза. Цената на токените за този етап е $0.08, а за следващия етап е определена на $0.10.

Визията на Algotech е да направи революция в областта на транзакциите и инвестициите, като използва най-съвременните технологии и автоматизация. С помощта на екип от опитни професионалисти и задълбочено разбиране на алгоритмичното търгуване, Algotech има за цел да даде възможност на трейдърите да се усъвършенстват в постоянно развиващия се свят на финансовите пазари.

Освен това Algotech стартира кампания за мега раздаване на $250,000, предлагайки на 10 късметлии възможността да получат ALGT токени на стойност $25,000 всеки. За да се класират, участниците трябва да имат минимално участие от $100 в предпродажбата. Като изпълняват различни задачи и отключват бонуси, инвеститорите могат да увеличат шансовете си да спечелят тази изгодна награда.

С общо предлагане от 350,000,000 токена ALGT в ERC-20 мрежата и очаквана цена на стартиране от $0.15, Algotech предоставя интригуваща възможност за инвеститорите, които търсят печалби в бързо развиващия се свят на криптовалутите.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.