НАЧАЛО Биткойн

Купувайте колкото може повече Биткойн – Робърт Кийосаки

26.03.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Купувайте колкото може повече Биткойн – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор и автор Робърт Кийосаки отново изрази силна увереност в Биткойн, като се застъпи за значителни инвестиции в криптовалутата.

Неотдавна Кийосаки посочи ограниченото предлагане на Биткойн от 21 милиона токена като ключов фактор, пораждащ неговия ентусиазъм.

Той набляга на концепцията за дефицит, заявявайки, че докато златото и среброто се сблъскват с предизвикателства, свързани с увеличаването на откритията при покачване на цените, фиксираното предлагане на Биткойн осигурява траен дефицит, което го прави предпочитан инвестиционен избор.

Кийосаки прогнозира бича траектория за Биткойн, като предвижда потенциална целева цена от $300,000 за монета до края на 2024 г. Тази прогноза отразява значително увеличение спрямо текущите цени и подчертава убедеността му в дългосрочния потенциал на криптовалутата.

Освен това Кийосаки призова инвеститорите да не отлагат, подчертавайки значението на незабавното предприемане на действия. Той твърди, че инвестирането в Биткойн представлява стратегическа възможност за осигуряване на благополучно финансово бъдеще.

Въпреки променливия характер на Биткойн, подкрепата на Кийосаки има тежест в инвестиционната общност, като се имат предвид неговите постижения и значителното му лично богатство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Аржентина ще добива Биткойн по иновативен начин

Операциите по добив на Биткойн се разширяват в световен мащаб, подхранвани от непрекъснатия ръст на хеширащата мощност и значението на тази дейност за мрежата на BTC.

08.05.2024 15:00 2 мин. четене

Разкриха нов Биткойн портфейл на правителството на САЩ – ето колко държат

Инвеститорите проявяват голям интерес към Биткойн (BTC) и алткойн портфейлите на големи корпорации, чиито действия могат значително да повлияят на цената на BTC чрез техните покупки, продажби или други транзакции.

08.05.2024 13:00 1 мин. четене

Възходящият тренд на Биткойн (BTC) става все по-очевиден

Известен крипто трейдър смята, че неотдавнашната корекция е позволила на Биткойн (BTC) да установи последната база на многомесечния си параболичен възход.

08.05.2024 9:30 1 мин. четене

Още един огромен финансов мениджър разкри, че държи над $1 милиард в Биткойн

Като знакова стъпка на крипто пазара Susquehanna International разкри инвестиция в размер на $1.3 милиарда в различни спот ETF-и за Биткойн.

08.05.2024 8:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.