НАЧАЛО Биткойн

Преудпреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

25.03.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преудпреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

Известен трейдър и анализатор, който се възползва от скока на криптовалутите през 2023 г., дава предупредителен сигнал, като посочва, че Биткойн ентусиастите разполагат с ограничена възможност да предотвратят потенциално тежък изход.

DonAlt предупреди за тревожно развитие на месечната графика на Биткойн, която е на ръба да сигнализира за значителна меча тенденция.

Анализаторът представя графика, която показва, че BTC е срещнал съпротива на значителното ниво от $70,000, което предполага потенциален завършек на обширното му рали от приблизително $20,000 в продължение на няколко месеца.

“Месечното затваряне трябва да остане в зелено; в противен случай то сигнализира за силна индикация за продажба на една от най-критичните ни високи времеви рамки. Затваряне под $56,000 би било катастрофално. [Остават] седем дни; успех на биковете.”

Навлизайки по-дълбоко в анализа, DonAlt подчертава, че Биткойн биковете трябва да поддържат непосредственото ниво на подкрепа при $65,000, за да имат шанс да спрат продължаващата корекция. Ако не успеят да го направят, според анализатора, това може да изложи BTC на цени под $60,000.

“Въпреки опитите на биковете, значителен напредък остава недостижим. Затваряне под $65,000 по същество може да се равнява на пробив на прага от $60,000  по моя оценка. Биковете и мечките ожесточено си оспорват последната защитна линия”.

Преглеждайки графиката на трейдъра, изглежда, че той предполага, че Биткойн потенциално формира модел “глава и рамене” – техническа формация, която често сигнализира за началото на низходящ тренд.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доналд Тръмп ще приема дарения в криптовалути за предизборната си кампания

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп направи революционно, разкриващо намеренията му да приема дарения за кампанията си под формата на криптовалута, с което отбеляза значителна пресечна точка между политиката и технологиите.

09.05.2024 15:30 1 мин. четене

Крипто платформата Wintermute ще предоставя ликвидност на хонконгските крипто ETF

За да засили пазарното си присъствие в Азия, Wintermute обяви намерението си да стане доставчик на ликвидност за наскоро стартиралите спот фондове за търговия с Биткойн и Етериум (ETF), регистрирани в Хонконг.

09.05.2024 14:30 2 мин. четене

Биткойн достигна своето дъно според Артър Хейс – кога да очакваме пробив над $70,000?

Наскоро Артър Хейс сподели прозренията си за текущото състояние на Биткойн и перспективите си за бъдещата траектория на цената му в блог публикация на уебсайта на BitMEX.

09.05.2024 11:30 2 мин. четене

Губят ли китовете интерес към Биткойн и криптовалутите?

Фирмата за анализ IntoTheBlock поражда загриженост относно поведението на инвеститорите в Биткойн (BTC) с дълбоки джобове, което предполага признаци на умора.

09.05.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.