НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Avalanche (AVAX) – добър момент за покупка?

20.03.2024 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Avalanche (AVAX) – добър момент за покупка?

Криптовалутата Avalanche (AVAX) преживя забележително отстъпление през последните 24 часа, като се понижи от $65.3 до $53, отбелязвайки спад от 10%.

В отделно развитие на събитията фондация Avalanche влезе в заглавията на вестниците, като разкри инвестицията си в пет меме монети. Тези токени станаха свидетели на значителна търговска активност и рязко поскъпнаха след съобщението за подкрепата на Avalanche.

Ако погледнем еднодневната графика за AVAX, изобразена от двойката AVAX/USDT на TradingView, индексът на относителната сила (RSI) формира по-ниски върхове от 12 март насам, дори когато цените на AVAX се покачваха. Тази дивергенция в меча посока предполага предстоящо отдръпване на токена.

Обемът на баланса (OBV) от друга страна продължава да се увеличава заедно с цената, което показва устойчив натиск за покупка и подсказва за потенциално бързо възстановяване след всяко отдръпване.

В низходяща посока бившият блок с мечи поръчки на дневната графика, разположен на $48, служи като значителна зона на търсене. Като се има предвид преобладаващият натиск от продажби на пазара и наблюдаваната дивергенция на импулса, движението малко под това ниво, около $46.2, изглежда вероятно.

Анализът на графиките на ликвидността разкрива допълнителни данни.

Данните от топлинната карта на ликвидността на Hyblock сочат, че макар диапазонът от $65.8-$66 да остава бича цел, по-реалистичните цели се намират по-близо до зоните на търсене при $48.1 и $45.9.

Като се има предвид по-широкият пазарен контекст, евентуален спад на цените на Биткойн (BTC) през март би могъл да окаже допълнителен низходящ натиск върху крипто пазара. Следователно, инвеститорите в AVAX може да намерят възможности да подсилят позициите си след спад под $50.

Въпреки краткосрочните колебания, дългосрочният възходящ тренд се очаква да се запази, като е необходим пробив под $34.83, за да се измести еднодневната пазарна структура в меча територия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Ето в кои алткойни са инвестирали Binance, но още не са добавени към борсата

Binance Labs, инвестиционното подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в световен мащаб, инвестира активно в множество алткойн проекти.

19.05.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.