НАЧАЛО Алткойни

Мрежата на Avalnche се срина, цената на AVAX пада

23.02.2024 17:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мрежата на Avalnche се срина, цената на AVAX пада

Блокчейнът на Avalanche (AVAX) претърпя прекъсване, надхвърлящо един час, без да произвежда нови блокове според PeckShield, компания, специализирана в сигурността на блокчейн и анализа на данни.

Признавайки проблема около 14 ч. българско време, акаунта на разработчиците на Avalanche в X (Twitter) съобщи, че те са започнали активно разследване на трудностите при финализирането на блоковете в основната мрежа.

Те посъветваха потребителите да следят официалната страница за състоянието на Avalanche за текущи актуализации.

Омер Демирел, директор в Avalanche, характеризира прекъсването на работата като остро напомняне за уязвимостта на Avalanche.

Този инцидент изведе на преден план ACP-13, известни още като валидатори само за подмрежи, като предложено решение, целящо да повиши устойчивостта на мрежата, позволявайки на подмрежите да работят независимо от основните отговорности за валидиране на мрежата.

AVAX отбеляза само незначителен спад в цената, като спадна с около 2.5% и към момента на писане на статията токенът се търгува на цена от $36.12. На седмичната графика обаче загубите са по големи – 9.5%

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

По-голямата част от новите криптовалути на Binance се сриват

Значителна част от новите криптовалути, изброени в Binance, отбелязаха спад на стойността си, като над 80% претърпяха загуби, което подчертава рисковете за инвеститорите, интересуващи се от нови токени.

18.05.2024 9:30 2 мин. четене

Прогноза за цената на Floki Inu (FLOKI) през следващите 6 години

В света на меме монетите Floki Inu се превърна в значим играч, който се отличава със своята общностна собственост и създаване на функционалност за членовете си, известни като Floki Vikings.

18.05.2024 8:00 2 мин. четене

Kraken обмисля да спре поддръжката на USDT в Европа

Крипто борсата Kraken oбмисля премахването на поддръжката за Tether (USDT) в рамките на Европейския съюз поради предстоящи регулации съгласно Регламента за пазарите на криптоактиви (MiCA).

18.05.2024 4:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън отново разпали общността на Cardano

Неотдавнашното съобщение на Чарлз Хоскинсън, заявявайки, че „Genesis идва“ предизвика вълнение в криптовалутната общност, намеквайки за предстоящото пускане на протокола Ouroboros Genesis за Cardano.

18.05.2024 0:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.