НАЧАЛО Алткойни

Цената на Filecoin (FIL) продължава да върви нагоре с невероятни темпове

23.02.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Filecoin (FIL) продължава да върви нагоре с невероятни темпове

Криптовалутата Filecoin (FIL) се превърна в един от най-коментираните токени, като между 22 и 23 февруари отбеляза скок от почти 16% преди да загуби част от печалбите си.

Значителното увеличение на цената на Filecoin може да се отдаде до голяма степен на неотдавнашното му сътрудничество с блокчейн гиганта Solana.

Докладите сочат, че Solana възнамерява да използва надеждните услуги за съхранение на Filecoin за архивиране на своята блокчейн история.

Според данни от CoinMarketCap Filecoin е достигнал най-висока точка при $8.46 на 22 февруари, но към момента на писане на статията се търгува за около $8, което все още отразява 7.5% ръст.

Този неотдавнашен скок в цената на Filecoin накара крипто аналитиците да публикуват оптимистични прогнози за цената.

Али Мартинез, известен крипто експерт, се включи в X, за да изрази убеждението си в потенциала на FIL да набере още по-голяма пазарна скорост.

Той заяви:

Успешен пробив на бариерата ($8.5) може значително да повиши цената на FIL, като потенциално утрои стойността му и достигне $25.5!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Индексът на меме криптовалутите на MarketVecto достина 195%

На фона на неотдавнашния скок на крипто пазара, меме монетите отново се появиха в светлината на прожекторите, като дъщерното дружество на VanEck отчете удивително 195% увеличение на своя индекс на меме криптовалути.

09.05.2024 22:00 1 мин. четене

Крипто кит купи Floki Inu (FLOKI) за над $3 милиона

Скорошният скок в цената на водещата мемe монета FLOKI привлече вниманието на инвеститорите, особено като се има предвид увеличението ѝ от над 4% на седмична база.

09.05.2024 21:30 1 мин. четене

Лайткойн е по-използвана криптовалута за разплащания от Биткойн

През април се наблюдаваше значителен скок в търсенето на решение за плащане с Лайткойн (LTC), което достигна безпрецедентно съотношение от почти 2:1 спрямо Биткойн (BTC) в BitPay.

09.05.2024 21:00 2 мин. четене

AI криптовалутите повеждат пазара на меме токените нагоре

След като миналата седмица преживяха значителен спад, цените на криптовалутите започнаха да се възстановяват благодарение на проекти, свързани с изкуствения интелект (AI).

09.05.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.