Home

a16z инвестира $100 милиона в нов крипто проект на Етериум

23.02.2024 15:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
a16z инвестира $100 милиона в нов крипто проект на Етериум

Circle, емитентът на стабилни монети, обяви решението си да прекрати поддръжката на своята дигитална монета, обвързана с щатския долар, в блокчейна на Tron (TRX).

Компанията заяви, че ще прекрати незабавно издаването на USDC в мрежата на Tron, като все още ще улеснява трансферите и обратното изкупуване до февруари 2025 г.

На клиентите на Circle се препоръчва да прехвърлят своите USDC, намиращи се в блокчейна на TRON към други съвместими мрежи или да ги обменят за фиатна валута директно чрез Circle.

За притежателите на дребно и за тези, които не са клиенти на Circle, са налични множество глобални услуги, като например борси за търговия на дребно, брокерски къщи и доставчици на рампи за покупка и продажба, които да улеснят прехвърлянето на USDC към други поддържани блокчейни или обратното им изкупуване за фиатна валута.

Това решение на Circle е част от поетапен преход, целящ да осигури непрекъснато доверие, прозрачност и сигурност на стабилната монета.

Според компанията този ход е част от тяхната рамка за управление на риска, включваща различни отдели в организацията, включително бизнес, съответствие и други.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Биткойн срещу злато: Питър Шиф и Питър Бранд коментират възможностите

Дългогодишният дебат между Биткойн (BTC) и златото като инвестиционни активи отново предизвика сблъсък между легендарния трейдър Питър Бранд и дългогодишния крипто скептик Питър Шиф.

07.09.2024 21:00 2мин. четене

Мениджър на активи оттегля заявлението си за спот Етериум ETF

Мениджърът на активи WisdomTree поиска да оттегли от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) своето S-1 заявление за спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF), повече от три години след първоначалното му подаване.

07.09.2024 17:00 1мин. четене

Компанията зад ChatGPT увеличи платената си потребителска база с над 60%

Бизнес сегментът на OpenAI, включващ продуктите ChatGPT Enterprise, Team и Edu, е увеличил платената си потребителска база с близо 67% от април насам, като към 5 септември е надхвърлил един милион потребители.

07.09.2024 12:30 2мин. четене

Индия ще одобри още две офшорни крипто борси

Индийското звено за финансово разузнаване (FIU) обмисля възобновяването на дейността на още две международни крипто борси.

07.09.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.