Home

99.9% от инвеститорите в меме криптовалути губят пари – Майкъл ван де Поуп

26.06.2024 9:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
99.9% от инвеститорите в меме криптовалути губят пари – Майкъл ван де Поуп

След като направи сериозни промени в алткойн инвестициите си, известният крипто експерт Майкъл ван де Поуп наскоро посочи, че популярността на меме монетите може да намалее, като само няколко стабилни актива могат да се представят добре в дългосрочен план.

Ван де Поуп изрази скептицизма си към меме криптовалутите, отбелязвайки, че макар някои инвеститори да реализират значителни печалби, съществува скрит риск. В скорошен видеоклип в YouTube той посочи, че “99.9% от хората губят пари от меме токените“.

Той изтъкна как влиятелни личности от социалните медии и знаменитости като Андрю Тейт, Иги Азалеа, Райън Гарсия и Дилън Денис са допринесли за манията по меме монетите, използвайки славата си, за да ги популяризират и да печелят от тях, често за сметка на други инвеститори.

Хората трябва да разберат, че месечно се създават 10,000 меме токена, а 99.9% от тях са предназначени да източват пари от инвеститорите, предоставяйки на създателите си значителни печалби.”

Според експертът хайпът около меме криптовалутите вече е достигнал своя връх, което е видно от намаляващата им доминация на основните алткойн пазари. Той отбеляза:

“Безумието около меме монетите намалява. Сега има малък шанс за постигане на печалби с тях, което не е оптимален сценарий за инвестиции.”

Въпреки това ван де Поуп идентифицира три меме токена, които все още могат да донесат висока възвръщаемост: Dogecoin (DOGE), Dog (Runes) (DOG) и Pepe (PEPE). Той подчерта по-специално подценената позиция на Dogecoin и потенциалната му интеграция в социално-медийната платформа X (Twitter), заявявайки:

“Съществува значителен потенциал за растеж. Вярвам, че Dogecoin може да се представи добре, което го прави солиден избор за всяко крипто портфолио”.

Като цяло богатият опит на ван де Поуп на крипто пазара изтъква значението на задълбоченото проучване преди предприемане на инвестиции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – какво следва за цената на ADA?

Cardano (ADA) може да види значителни ценови движения през следващия месец с предстоящия хард форк Chang.

19.07.2024 19:30 2мин. четене

XRP китовете правят големи движения на фона на волатилността на цените

Популярният алткойн XRP преживява сериозна активност от страна на китовете на фона на продължаващата волатилност на цените.

19.07.2024 18:30 1мин. четене

Този алткойн е на път да продължи бичия тренд след експлозивни печалби

Популярен крипто анализатор прогнозира продължаващ ръст за алткойн, който се повиши значително през изминалата година.

19.07.2024 16:30 1мин. четене

Крипто трейдър спечели милиони от меме монетата на Тръмп

Трейдър на криптовалути реализира огромна печалба от меме токен, посветен на Доналд Тръмп, чиято стойност нарасна неимоверно тази година.

19.07.2024 16:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.