НАЧАЛО Други

9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

юни 29, 2018 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

86% от ръководителите и инвеститорите на крипo компании искат индустрията да се саморегулира, показва ново проучване, публикувано тази седмица.

Част от проучването за криптовалути през 2018 г. от международната адвокатска кантора Foley & Lardner LLP, по-голямата част от респондентите накараха Биткойн да се превърне в криптовалута за сделки в дългосрочен план.

Фирмата постави под въпрос общо 62 цифри през март и април тази година.

„Ние предпочитаме да водим по пътя нагоре, отколкото да следваме“, каза един изпълнителен директор за регулаторните въпроси в сегашното пространство.

Има много начини да работите с регулаторните органи и законодателните органи, за да развиете законите и нормативните актове за разумни закони и регулации.

Общо 89% от респондентите видяха необходимостта от „формализирано“ саморегулиране с малко по-ниско мнозинство, като се има предвид, че тези формализирани стандарти трябва да имат регулаторен надзор от страна на властите.

По принцип въпросът за това как да се установи регулаторен ред при криптовалутите формира „загриженост“ за участниците в проучването (72%), които цитират „липсата на правна сигурност“, която продължава да съществува в много юрисдикции.

В други аспекти обаче мненията се различаваха. В бъдеще Биткойн трябва да излезе на върха като транзакционен метод, докато Етериум трябва на свой ред да се превърне в любим избор за инвеститорите, 43% и 38% от респондентите твърдят съответно.

Резултатите дойдоха няколко месеца, преди американските регулатори да намекват, че нито Биткойн , нито Етериум са ценни книжа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене