НАЧАЛО Други

9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

юни 29, 2018 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

86% от ръководителите и инвеститорите на крипo компании искат индустрията да се саморегулира, показва ново проучване, публикувано тази седмица.

Част от проучването за криптовалути през 2018 г. от международната адвокатска кантора Foley & Lardner LLP, по-голямата част от респондентите накараха Биткойн да се превърне в криптовалута за сделки в дългосрочен план.

Фирмата постави под въпрос общо 62 цифри през март и април тази година.

„Ние предпочитаме да водим по пътя нагоре, отколкото да следваме“, каза един изпълнителен директор за регулаторните въпроси в сегашното пространство.

Има много начини да работите с регулаторните органи и законодателните органи, за да развиете законите и нормативните актове за разумни закони и регулации.

Общо 89% от респондентите видяха необходимостта от „формализирано“ саморегулиране с малко по-ниско мнозинство, като се има предвид, че тези формализирани стандарти трябва да имат регулаторен надзор от страна на властите.

По принцип въпросът за това как да се установи регулаторен ред при криптовалутите формира „загриженост“ за участниците в проучването (72%), които цитират „липсата на правна сигурност“, която продължава да съществува в много юрисдикции.

В други аспекти обаче мненията се различаваха. В бъдеще Биткойн трябва да излезе на върха като транзакционен метод, докато Етериум трябва на свой ред да се превърне в любим избор за инвеститорите, 43% и 38% от респондентите твърдят съответно.

Резултатите дойдоха няколко месеца, преди американските регулатори да намекват, че нито Биткойн , нито Етериум са ценни книжа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене