НАЧАЛО Други

54,000% скок в общата заключена стойност в DEX на Cardano

юли 15, 2022 10:16 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
54,000% скок в общата заключена стойност в DEX на Cardano

Според данни на DefiLlama, FluidTokens, платформа за DeFi кредитиране, която позволява на потребителите да отпускат или вземат заеми с CNFT като обезпечение, е отбелязала изумителен ръст в общата заключена стойност (TVL).

Към момента на публикуване платформата FluidTokens демонстрира ръст от 16.47% през последните седем дни и близо 54,000% през последния месец.

TVL на Cardano също е изправена пред леко увеличение от 3.12% през последните 24 часа и възлиза на 137.21 милиона (включително стейкинга). Без стейкингът обаче TVL регистрира само 111.69 милиона. Общата стойност на криптоактивите, поставени в децентрализирана финансова система – или DeFi протоколите като цяло – се нарича обща заключена стойност. 

WingRiders е най-голямата от децентрализираните борси на Cardano, проследявани от DefiLlama. С приблизително 48.99 милиона в TVL, WingRiders запазва 35.71% пазарната доминантност.

Друго сътрудничество между Iagon и Djed, свръхобезпечената алгоритмична стабилна монета на Cardano, беше оповестено чрез мрежата COTI. В момента Iagon разработва децентрализирана платформа за съхранение, а Djed ще играе значителна роля в цялостния процес на търговия. 

В началото на юли COTI обяви партньорство за Djed с компанията за недвижими имоти Kirkstone. След интеграцията потребителите на Kirkstone ще могат да използват Djed за плащане на наем.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: $1.19 милиарда дефицит в баланса на криптозаемодателят Celsius

Според WhaleStats, ADA се върна в списъка на 10-те най-купувани токена сред 2000-те най-големи кита на BSC през последните 24 часа. 

Към момента на публикуване ADA се търгува на цена от $0.41, което представлява спад от 2% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене