НАЧАЛО Други

5 страхотни ICO-та и криптовалути в предварителна продажба, които си струват през 2023 г.

декември 20, 2022 21:29 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 страхотни ICO-та и криптовалути в предварителна продажба, които си струват през 2023 г.

Кои са 5-те най-добри крипто ICO-та и криптовалути в предварителна продажба, които си струват инвестицията през 2023 година? Нека видим.

Ако търсите най-добрите възможности за добра възвръщаемост на инвестицията си, предварителните продажби на криптовалути и ICO-тата могат да ви ги предоставят. 

Тези токени ви дават потенциал дори да увеличите с 5 или дори 10 пъти първоначалната си инвестиция, което ги нарежда сред едни от най-доходоносните възможности в инвестиционното пространство.

С толкова голям потенциал, не е чудно, че все повече и повече хора се включват в тези пазари. Така че, ако търсите потенциално голяма печалба, FightOut, C+Charge, Dash 2 Trade, RobotEra и Calvaria могат да ви предложат точното решение.

И макар рискът от инвестиция в криптовалута винаги да го има, то възможността за огромна печалба много често кара инвеститорите да се включват в ICO-та, а вече и в криптовалути в предварителни продажби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво означава ICO в света на криптовалутите?

ico

ICO, или първично предлагане на криптовалути, е метод за набиране на средства, използван от блокчейн компаниите за набиране на капитал. При ICO процент от новосъздадената криптовалута се продава на ранните поддръжници на проекта в замяна на фиатни или други криптовалути. Това позволява на блокчейните да набират средства, без да се отказват от дялово участие в собствения си продукт, или пък  да натрупват дългове.

Блокчейн компаниите обикновено стартират ICO, когато имат работещ продукт, но се нуждаят от средства за мащабиране на своите операции. Например, една компания може да използва ICO, за да събере пари за разходи за маркетинг и разработка.

ICO инвеститорите са привлечени от възможността за ранни печалби и шанса да инвестират в потенциално новаторски проект.

Детайлно описание на петте най-добри ICO-та на криптовалути през 2023 г.

В тази секция ще открием информация за най-добрите пет криптовалути в предварителни продажби, с които може да генерирате добра доходност на своите инвестиции.

FightOut – Най-доброто ICO, в което може да инвестирате през 2023 година

Ако търсите ново и вълнуващо крипто ICO, в което да инвестирате, FightOut e идеалното решение за всеки инвеститор! Това революционно ново приложение не прилича на нищо друго на пазара и вече е генерирало повече от $2.1 милиона инвестиции. Още по-добрата новина  е, че ако закупите криптовалута сега, можете да получите до 50% бонус върху вашата инвестиция.

И така, какво е FightOut? Това е Move-to-Earn (M2E) приложение, което възнаграждава всички тренировъчни дейности, за разлика от приложения като STEPN, които награждават само за направени крачки. Това означава, че независимо дали тренирате бойни спортове, вдигате тежести или отивате да бягате, ще можете да печелите награди за това, че сте активни.

fightout

И тъй като приложението е базирано на блокчейн технология, цялата ви дейност ще бъде сигурно съхранявана и проследявана. Можете да закупите 60.06 FGHT за $1, а вътрешната валута на проекта – REPS, ще може да се използва, за да си закупите продукти в платформата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


C+Charge – Най-перспективния зелен проект с криптовалута

c-charge

C+Charge е един от най-революционните екологични блокчейни. Този проект има за цел да награди собствениците на електромобили с въглеродните кредити, които заслужават, като по този начин демократизира пазара на въглеродни кредити. 

Освен това има за цел да създаде партньорства с компании за електрически зарядни устройства и да проверява транзакциите. Крайната цел пред екипа е да създаде система, при която EV автомобилите се зареждат от възобновяеми енергийни източници.

Това е амбициозен проект и ако успее, може да промени начина, по който третираме транспорта, като го направи по-устойчив и екологичен. Досега екипът е постигнал голям напредък и сме развълнувани да видим какво ще постигнат в бъдеще.

Dash 2 Trade – Обещаваща платформа за крипто търговия с много успешно ICO

dash2trade

Dash 2 Trade е едно от най-добрите ICO на пазара и вече е събрало повече от $10.2 милиона инвестиции. Платформата предлага широк набор от функции, включително крипто анализ, сигнали за търговия, инструмент за профилиране на риска, създател на стратегии и уникален инструмент за оценка, наречен Dash Score. 

Именно последната функция спечели сърцата на много инвеститори, които ще могат да грабнат криптовалути в предварителни продажби по-рано от останалите.

Има много приложения, които предлагат подобни функции, но никое не може да се мери с Dash 2 Trade по отношение на изчерпателност. Текущата цена е $0.0533, но с обещаните листвания на LBank, BitMart, Changelly Pro и Uniswap, ICO-то се стреми към покоряването на големи върхове.

d2t

RobotEra – Крипто игра в Метавселената с огромен просперитет

RobotEra е ново ICO, което е събрало над $580,000 в инвестиции. Това е крипто игра, която се играе в Метавселената и играчите могат да купуват земя, да изграждат виртуални недвижими имоти и да посещават най-различни събития.

Главните герои в играта са NFT роботи, които всеки играч ще получава, когато закупи токени от предварителната продажба. ICO-то на RobotEra беше представено в много големи медии, включително Yahoo! Finance и BENZINGA.

robo

Блокчейнът е подкрепен от LBank Labs. Екипът зад RobotEra е много опитен и разполага с нужните умения, за да превърне тази игра в Метавселената в равностоен съперник на доказани имена като Decentraland и The Sandbox.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Calvaria – P2E крипто игра, която спечели доверието на над 5 крипто борси

Calvaria, новата P2E крипто игра, събра над $2.5 милиона инвестиции и току-що подписа нови сделки за листване с BKex и Changelly. Тази вълнуваща NFT крипто игра с бойни карти може да се играе на мобилни устройства и предлага безплатна версия.

Ранните инвеститори могат да генерират 225% възвръщаемост на своите инвестиции на хартия, след като RIA токенът бъде включен в списъка. Това прави Calvaria страхотна възможност за геймъри и инвеститори!

calvaria

Цената е $0.0325 към момента, но при листването след ICO-то цените могат да скочат с до 2-3 пъти, на което се надяват и много от ранните инвеститори.

calvaria

Заключение

Пет крипто ICO-та с голям потенциал са FightOut, C+Charge, Dash 2 Trade, RobotEra и Calvaria. Всички те дават огромна възможност за възвръщаемост и макар да съществува риск с търговията на криптовалути, тези блокчейни дават обещаващи резултати заради страхотните си концепции и голямото доверие от инвеститори и анализатори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене