НАЧАЛО Други

5 Децентрализирани борси които да бъдат разгледани през 2018 г.

юни 18, 2018 9:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 Децентрализирани борси които да бъдат разгледани през 2018 г.

2018 е добра година за startup фирми, но има нови съобщения за проекти буквално всеки ден. Как дешифрирате това, което е реално в един свят, пълен с FUD?

Отговорът е прост; # DYOR и се съсредоточете върху проекти, които имат подробен whitepaper и силен основателски екип.

Изглежда почти всеки крипто ентусиаст има негативен опит с централизирана борса, но в пространството липсва истински децентрализирано обменно бюро, което отговаря на нуждите на потребителите. Ето няколко децентрализирани проекта, които да видите през 2018 г .:

LQDEX:

LQDEX изгражда децентрализиран, надежден и трансграничен обмен на цифрови активи. Системата LQDEX позволява търговия с цифрови токени в множество блокчейн без риск от хакери. След като бъде разработен, LQDEX няма да изисква модификации на съществуващи блокчейн или да използва атомни суапове – вместо това LQDEX ще работи на собствения си POS блокчейн. LQDEX ще предлага безпроблемен потребителски интерфейс, което ще направи платформата лесна както за професионални търговци, така и за начинаещи.

QUANTADEX:

QUANTADEX твърди, че е първият в света DEX обмен, задвижван от общността. Основателският им екип е на мисия да пусне първата крипто борса на децентрализиран блокчейн, където общността може да разшири мрежата и да гласува за вписвания на токени и пътна карта.

ETHEX:

ETHEX е борса, изградена на Етериум, без централен сървър. На ETHEX потребителите могат да купуват или продават ERC20 с една транзакция. Основателите на ETHEX обещават да направят таксите възможно най-ниски. Вместо да поддържа всички токени, проектът ETHEX ще се фокусира само върху полезните монети.

METRODEX:

Потребителите на METRODEX правят депозити по същия начин като централизиран обмен, като диференциращият елемент е, че депозитите се държат по-скоро от интелигентни договори, отколкото от трета страна.
METRODEX разчита на блокчейн консенсус на всички депозити и тегления.

QURREX:

Основателите на QURREX са съсредоточени върху интегрирането на инфраструктурата на традиционните фондови борси с децентрализирана, базирана на блокчейн борса. Хибридната борса се надява да натрупа нови и опитни инвеститори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене