НАЧАЛО Други

5 Децентрализирани борси които да бъдат разгледани през 2018 г.

юни 18, 2018 9:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 Децентрализирани борси които да бъдат разгледани през 2018 г.

2018 е добра година за startup фирми, но има нови съобщения за проекти буквално всеки ден. Как дешифрирате това, което е реално в един свят, пълен с FUD?

Отговорът е прост; # DYOR и се съсредоточете върху проекти, които имат подробен whitepaper и силен основателски екип.

Изглежда почти всеки крипто ентусиаст има негативен опит с централизирана борса, но в пространството липсва истински децентрализирано обменно бюро, което отговаря на нуждите на потребителите. Ето няколко децентрализирани проекта, които да видите през 2018 г .:

LQDEX:

LQDEX изгражда децентрализиран, надежден и трансграничен обмен на цифрови активи. Системата LQDEX позволява търговия с цифрови токени в множество блокчейн без риск от хакери. След като бъде разработен, LQDEX няма да изисква модификации на съществуващи блокчейн или да използва атомни суапове – вместо това LQDEX ще работи на собствения си POS блокчейн. LQDEX ще предлага безпроблемен потребителски интерфейс, което ще направи платформата лесна както за професионални търговци, така и за начинаещи.

QUANTADEX:

QUANTADEX твърди, че е първият в света DEX обмен, задвижван от общността. Основателският им екип е на мисия да пусне първата крипто борса на децентрализиран блокчейн, където общността може да разшири мрежата и да гласува за вписвания на токени и пътна карта.

ETHEX:

ETHEX е борса, изградена на Етериум, без централен сървър. На ETHEX потребителите могат да купуват или продават ERC20 с една транзакция. Основателите на ETHEX обещават да направят таксите възможно най-ниски. Вместо да поддържа всички токени, проектът ETHEX ще се фокусира само върху полезните монети.

METRODEX:

Потребителите на METRODEX правят депозити по същия начин като централизиран обмен, като диференциращият елемент е, че депозитите се държат по-скоро от интелигентни договори, отколкото от трета страна.
METRODEX разчита на блокчейн консенсус на всички депозити и тегления.

QURREX:

Основателите на QURREX са съсредоточени върху интегрирането на инфраструктурата на традиционните фондови борси с децентрализирана, базирана на блокчейн борса. Хибридната борса се надява да натрупа нови и опитни инвеститори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене

Спад в крипто измамите – ръст на хаковете

По-малко хора от всякога стават жертва на крипто измами, докато хакерските атаки се увеличават, сочат нови данни.

август 18, 2022 18:02 1 мин. четене

Инвестирайте в своето бъдеще със събитието FinX на 10 септември

Всяка мечта започва с инвестиция! Присъединете се към FinX – най-голямото събитие за инвестиции и финансови технологии в България!

август 18, 2022 13:34 1 мин. четене