НАЧАЛО Други

4500 души се срещат за крипто експозиция

26.04.2018 8:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4500 души се срещат за крипто експозиция

От 30-ти април до 5-ти май, Конгресен Център Лос Анджелис ще бъде домакин на най-голямата американска среща на инвеститори, предприемачи и технологични компании на блокчейн и криптовалути, на събитието "Crypto Invest Summit".

Повече от 4,500 участници вече са се регистрирали, за да присъстват на това учредително двудневно събитие, което ще включва 100 говорителя, продадена ICO сцена и най-голямото изложбено пространство с “най-горещите” криптовалутни и блокчейн компании.

Една несравнима група от иноватори и хора, които искат да променят играта, ще споделят своите истории за това как те използват блокчейн в развлеченията и изкуствата, недвижимите имоти, игрите, селското стопанство и др.

Все още съществуват много въпроси за технологията, възможното регулиране и използване за средностатистическия човек.

“След пет години ще използваме само криптовалути, за да плащаме”, каза говорител на Summit и рисковия капиталист Тим Дрейпър наскоро в CNBC. “Ние дори не сме намерили върха на айсберга”, добавя той.

Summit срещата ще включва два етапа с презентации, образователни панели и дискусии относно “кой кого е в бранша”. Говорителите са предприемачът Вини Лингхам, който е направил новина през 2016 г., когато е инвестирал в компания на Shark Tank, използвайки Биткойн, барон Дейвис, инвеститор и играч на NBA, Matt Sorum, рок енд рол барабанист и съосновател на Artbit, платформа за за артисти и фенове

.

Над 30 избрани международни организации за ICO ще запознаят потенциалните инвеститори със собствените им предложения, които активно търсят възможности. Участниците ще могат да взаимодействат с повече от 70 изложители.

Главният спонсор на The Crypto Invest Summit е Hedera Hashgraph, блокчейн компания.
Златните спонсори са: American Airlines, Dream Team, Spice Venture Capital, Emotiq, Securitize и Park Capital.
Сребърните спонсори са: Abra, Egretia, Merculet, MG Capital, iHouse.com, Hybridblock,

Срещата на Crypto Invest е организирана от Алон Горен – говорител, хост, пънк, рокер и директор на Wave maker Genesis, фондация за крипто за рисков капитал и JosefHolm и основател на Krowdster.co, “първият направи си сам crowdfunding” маркетинг и PR.

Това е най-голямата инвестиционна конференция и изложение на ICO, блокчейн технология и криптовалути на западното крайбрежие. Срещата ще включва над 100 говорителя, образователни панели, дискусии за физкултура, театрални сцени на ICO и 70-те технологични компании на най-големия етаж за крипто експониране в САЩ. С 4500 участници, включително предприемачи, инвеститори, рискови капиталисти, семейни офиси и брокери. Двудневната среща е мястото, на което трябва да присъства, за да се научи, да се контактува и да се разбере кой кого е в блокчейн общността.

За повече информация и за регистрация, моля посетете страницата Eventbrite

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ 3 AI акции, които може да са по-добра инвестиция от криптовалутите

Пазарът на криптовалути не веднъж е демонстрирал потенциала си за повишаване на стойността на портфейлите на инвеститорите.

19.04.2024 18:00 2 мин. четене

Икономиката на Китай надмина очакванията за първото тримесечие на 2024 година

Според публикуваните във вторник правителствени данни китайската икономика е надхвърлила очакванията през първото тримесечие на годината, повлияна от политиките за стимулиране и увеличеното търсене.

19.04.2024 16:00 2 мин. четене

Какво мисли съоснователят на PayPal за въздействието на изкуствения интелект

Питър Тийл, известен като съосновател на PayPal и видна фигура в технологичната индустрия, неотдавна изрази загриженост относно въздействието на изкуствения интелект (AI) върху различни умения.

19.04.2024 15:00 2 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.