НАЧАЛО Алткойни

4 алткойна от метавселената с потенциал за скок още този месец

септември 4, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4 алткойна от метавселената с потенциал за скок още този месец

След негативното представяне на пазара през миналия месец търговците и инвеститорите активно търсят възможности за търговия през септември, за да намалят загубите си.

Ето 4 алткойна свързани с метавселената, които проявяват потенциал за значителен ръст на стойността през септември: Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Render (RNDR) и Axie Infinity (AXS).

Render (RNDR)

Подобно на по-широкия пазар на криптовалути, RNDR беше засегнат от корекцията на пазара през август. Преди спада токенът беше във възходяща тенденция. 

Към момента на писане на статията обаче RNDR се оценява на $1.34, което отразява увеличение от около 15% през последните 24 часа. Освен това токенът регистрира забележителен 26% скок в обема на търговията, което го позиционира като един от най-добре представящите се токени в този списък. 

Струва си да се отбележи, че текущата цена все още е на значително разстояние от най-високата си стойност за всички времена от $7.4. Въпреки това годишната графика с данни за цената разкрива значително увеличение от 171% през последната година.

Axie Infinity (AXS)

AXS започна да се възстановява от неотдавнашното си мечешко представяне, което се задържа от края на предходния месец. Този спад последва кратък бичи период, който изстреля цената до над $5 за токен. Към момента на изготвяне на статията AXS се търгува на цена от $4.47, което показва ръст от около 1% през последните 24 часа.

Sandbox (SAND)

SAND е местният токен на The Sandbox, широко призната платформа, свързана с метавселената и онлайн игри. Според данни от CoinMarketCap токенът е реализиръл ръст от 0.54% през последните 24 часа и въпреки мечия тренд през последната седмица, се търгува за$0.30. Освен това SAND също реализира увеличение на обема на търговията, като през последните 24 часа е нараснал с 1.54%.

Decentraland (MANA)

Въпреки бурните пазарни условия MANA успя да поддържа сравнително добро представяне до пазарната корекция, която започна на 17 август. 

През този период, в който се наблюдаваха и значителни загуби за основните криптовалути, MANA достигна връх от $0.31 на 29 август, преди да отбележи последващ спад. По последни данни токенът се оценява на $0.29, отбелязвайки 0.27% увеличение през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.