НАЧАЛО Алткойни

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

04.05.2024 5:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като инструменти за ангажиране на общността и награди.

С рязкото нарастване на пазарната капитализация и притока на нови проекти разработчиците и ръководителите често инициират безплатни airdrop-и за общността.

Ето някои от най-добрите безплатни airdrop събития, за които може да се претендира през май в борси, децентрализирани протоколи и проекти за дигитални активи:

  1. MYTH: Работейки в рамките на Web3 GameFi системата, MYTH трансформира данни от Web2 в системи от Web3. Платформата предлага airdrop от 6,250,000 MYTHx токена на стойност приблизително $1 милион. Освен това MYTH въведе допълнителни ползи за общността и ранните участници, включително пускане на награди Essence и играта Hex Mythica.
  2. Avail: Airdrop-ът на Avail включва издаването на 600 милиона токена на общността. Допустимите участници, включително членове на общността, разработчици и стейкъри, могат да проверят дали могат да се включат през уебсайта и да се свържат, за да видят броя на токените, които са на тяхно разположение. Avail има за цел да мащабира Web3 и да стимулира приема, използвайки модулна технология и комбинирайки наличност на данни, споделена сигурност и агрегиране.
  3. Immutable: Immutable оперира в рамките на Web3 екосистемата и обяви airdrop на стойност $50 милиона за членовете на общността. Потребителите могат да участват, като играят игри, присъединяват се към мисии и притежават дигитални колекционерски предмети. За да участват, потребителите трябва да посетят уебсайта и да се свържат с проекта Immutable.

Сред другите забележителни крипто airdrop-и са тези на Drift Protocol, Mode, Renzo, Blackwing и др. Тези събития служат като стимул за участие на общността и прием на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

30.05.2024 7:30 2 мин. четене

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.