НАЧАЛО Алткойни

3 криптовалути със значителен потенциал през март

04.03.2024 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути със значителен потенциал през март

През февруари пазарът на криптовалути отбеляза забележителен възход, който почти изстреля Bitcoin (BTC) и различни алткойни до нови исторически върхове.

В този анализ се разглеждат по-малко популярни алткойни, които показват обещаващи модели, подсказващи за потенциални значителни печалби през предстоящия месец.

ANKR

От май 2022 г. цената на ANKR бе в плен под низходяща тренд линия на съпротива, белязана от три отделни отхвърляния, всяко от които оставя удължени горни фитили. През февруари 2024 г. обаче ANKR започна възходяща траектория и успешно проби 644-дневната низходяща тренд линия на съпротива.

Седмичният индекс на относителната сила (RSI) потвърждава този пробив, тъй като се покачи над 50 едновременно с пробива на цената. Този показател за инерция идентифицира условията на “свръх купен” или “свръх продаден” актив, като насочва решенията за акумулиране или продажба на активи. Показатели над 50, съчетани с възходящ тренд, сигнализират за доминация на биковете, докато стойности под 50 показват обратното.

Ако този възходящ импулс се запази, ANKR може потенциално да се повиши с още 30% и да се насочи към зоната на съпротива при $0.050. Неуспехът да се задържи този ръст обаче може да ускори спада с 30% към низходящата тренд линия на съпротива при $0.027.

Към момента на писане на статията ANKR се търгува на цена от $0.041, което представлява 0.9% дневно увеличение и 28% седмично увеличение.

Raydium (RAY)

От октомври 2023 г. насам цената на RAY се покачва, достигайки връх от $1.99 през декември, преди да премине през корективна фаза. Въпреки тази корекция RAY намери подкрепа на хоризонталното ниво на подкрепа от $1 миналата седмица, инициирайки ново възходящо движение.

След този отскок RAY сега се откъсва от по-краткосрочната низходяща тренд линия на съпротива. Въпреки спада на RSI от декември 2023 г. насам, той остава над 50 и изглежда, че е възстановил стабилността си тази седмица. Успешният пробив може потенциално да задвижи RAY с 200%, насочвайки се към следващата съпротива на $3.70. Затваряне под $1 обаче би обезсилило пробива, което потенциално би предизвикало спад от 70% до $0.35.

Към момента на писане на статията RAY се търгува на цена от $1.18, което представлява 0.7% дневен спад, но 27% седмично увеличение,

MASK Network (MASK)

Цената на MASK е ограничена под низходяща тренд линия на съпротива от август 2021 г. насам, белязана от няколко отхвърляния, последното от които се случи през декември 2023 г. В началото на 2024 г. обаче алткойнът започна възходяща траектория, като се освободи от тренд линията миналата седмица.

Ако бичият импулс се запази, MASK може да стане свидетел на по-нататъшно увеличение с 50%, насочвайки се към следващата съпротива на ниво $7. Въпреки това неуспехът да се поддържа това възходящо движение може да доведе до отстъпление с 23% към низходящата тренд линия на съпротива на ниво $3.60.

Към момента на писане на статията MASK се търгува на цена от $4.83, което представлява 4.3% дневен и почти 13% седмичен ръст.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.