НАЧАЛО Алткойни

3 криптовалути, които могат да достигнат нови рекорди след халвинга на Биткойн

29.03.2024 14:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути, които могат да достигнат нови рекорди след халвинга на Биткойн

С наближаването на дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн, пазарът на криптовалути е изпълнен със спекулации за това кои монети биха могли да се издигнат до нови исторически върхове (ATH) след този важен етап.

Халвингът на BTC, което се случва приблизително на всеки четири години и намалява наполовина възнаграждението на миньорите за добавяне на нов блок, като ефективно намалява притока на нови Биткойн токени в обращение.

В тази статия ще разгледаме три монети, които имат потенциал да достигнат нови ATH след халвинга на Биткойн.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu вече е доказала потенциала си да носи значителна възвръщаемост на инвеститорите. С ATH от $0.00008845 SHIB привлече интереса на крипто общността и извън нея.

С наближаването на халвинга на Биткойн, ескалиращата пазарна активност и цялостните бичи настроения могат да се пренесат и в сектора на меме монетите, което потенциално може да изстреля Shiba Inu до безпрецедентни висоти.

Solana (SOL)

Solana направи значителни крачки на пазара на криптовалути със забележителния си ценови скок. Достигнала своя ATH при нивото от $260, Solana твърдо се утвърди като внушителен играч в блокчейн сектора.

С наближаването на халвинга, нарастването на интереса към криптовалутите може да се превърне в повишено търсене на стабилни блокчейн проекти като Solana. Отличителните характеристики на платформата, включително високата пропускателна способност на транзакциите и ниските такси, биха могли да привлекат повече разработчици и потребители, като по този начин увеличат стойността на нейния роден токен, SOL.

Биткойн (BTC)

Биткойн има опит в отбелязването на значителни ценови скокове след халвинг събитията. При настоящ исторически врхъ (ATH) от приблизително $73,700, много анализатори и инвеститори спекулират, че Биткойн може да надхвърли този праг след предстоящия халвинг.

Тъй като емитирането на нови BTC намалява, се очаква недостигът на актива да доведе до повишаване на стойността му, ако се приеме, че търсенето е постоянно или нарастващо. Освен това халвинг събитията, често привличат повишено медийно внимание и инвеститорски ентусиазъм, което може да катализира поскъпването на Биткойн допълнително.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

3 алткойна, които може да очакват експлозивен растеж според познат крипто експерт

Крипто стратегът, известен като Altcoin Sherpa, обръща внимание на три нови дигитални актива, които са готови за растеж през следващите седмици.

23.04.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.