НАЧАЛО Алткойни

3 алткойна, които може да са лоша инвестиция следващата седмица

16.03.2024 21:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 алткойна, които може да са лоша инвестиция следващата седмица

През изминалата седмица пазарът на криптовалути бе свидетел на колебания, които отразяват присъщата на тази област волатилност.

Някои криптовалути крият по-големи рискове от други и търговците трябва да бъдат внимателни, за да оптимизират резултатите си.

По-специално, на 15 март криптовалутите преживяха спад след период на положително представяне и ентусиазъм. Това подчертава значението на разумните инвестиционни стратегии и ефективното управление на риска в рамките на този пазар.

Успешните крипто трейдъри обикновено търсят възможности за по-висока степен на риск и възвръщаемост, когато инициират сделки. Наложително е да се избягват активи с по-ниско съотношение риск-възвръщаемост, а в тази статия може да разгледате няколко такива.

1. Dogwifhat (WIF)

Dogwifhat привлече вниманието със значителен и неочакван скок през последните 20 дни. Базираната на Solana меме монета стана свидетел на над 1,000% увеличение от $0.297 на 24 февруари до исторически максимум от $3.55. Важно е обаче да се отбележи, че Dogwifhat няма реална функционалност и служи като спекулативен токен. Скокът на цената се дължи предимно на спекулативната търговия, което може да доведе до неустойчив растеж и последваща нестабилност на пазара. Като се има предвид този спекулативен характер, препоръчително е да се избягва търговията с Dogwifhat през следващата седмица, за да се намалят потенциалните рискове, свързани с пазарен срив.

2. Arbitrum (ARB)

Arbitrum функционира като втори слой за Web3 екосистемата на Етериум и в мрежата на ARB е предвидено голямо отключване на токени, чиято стойност надхвърля $2 ммилиарда. Този значителен приток на токени в обращение би могъл да окаже натиск за понижаване на цената на ARB, особено като се има предвид, че тя представлява значителна част от планираните за следващата седмица разблокирания. Възникналият инфлационен ефект може да доведе до засилена активност на продажбите, което потенциално да повлияе на ценовата траектория на ARB. Ето защо е разумно да се въздържате от търговия с Arbitrum през следващата седмица, за да избегнете излагането на потенциални пазарни спадове, свързани с увеличеното предлагане на токени.

3. Loopring (LRC)

Loopring, протокол, улесняващ децентрализирания обмен в DeFi пространството, показа признаци на свръхпокупка, както показват дневният и седмичният индекс на относителната сила (RSI) от 78 пункта. Това предполага потенциално обръщане на тенденцията, като текущата цена от $0.5 за токен може да бъде обект на корекция. Като се има предвид състоянието на свръхпокупка, препоръчително е да проявите предпазливост при търговията с Loopring през следващата седмица, като се има предвид вероятността от спад на цената.

В заключение, въпреки че е препоръчително да се проявява предпазливост и да се избягва търговията с горепосочените криптовалути поради свързаните с тях рискове, пазарната динамика може да се развива доста бързо. Ето защо е от решаващо значение да останете бдителни, да следите пазарните нагласи и да извършвате задълбочени проучвания, преди да вземете каквото и да е инвестиционно решение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.