НАЧАЛО Биткойн

Директорът на Tether коментира цената на Биткойн

16.03.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директорът на Tether коментира цената на Биткойн

С наближаването на предстоящото халвинг събитие на Биткойн, Паоло Ардоино, главен технически директор на Bitfinex и главен изпълнителен директор на Tether, отбеляза, че прогнозирането на въздействието му върху цената може да се окаже предизвикателство поради повишеното търсене, произтичащо от спот Биткойн ETF.

По време на неотдавнашно онлайн събитие, организирано от Bitfinex, Ардоино отговори на въпроси относно потенциалните последици от предстоящото халвинг събитие на Биткойн. Той подчерта значителното търсене на флагманската криптовалута в момента, което надхвърля предлагането, генерирано чрез дейностите по добив.

Ардоино добави:

Въпреки че добивът ще намалее наполовина, това представлява по-скоро предизвикателство за възприемането му. По-голямата част от Биткойн токените вече са добити.

Предстоящото халвинг събитие, планирано за април, се очаква да намали възнагражденията на миньорите от 6.25 BTC на блок до 3.125 BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Предупреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

На фона на бурния пазар експерт по криптовалути и търговец, известен като Rekt Capital, алармира за Биткойн (BTC), предупреждавайки инвеститорите за продължаваща корекция.

20.04.2024 7:00 1 мин. четене

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Ето защо цените на Биткойн и криптовалутите може да се сринат след халвинга

Цената на Биткойн отбеляза значителен спад от историческия си връх, като не успя да поддържа инерцията и проби под ключовите нива на подкрепа около $68,300 и $63,400 преди отново да се върне над $64,000 към 19 април.

19.04.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.