НАЧАЛО Други

3 акции, които създадоха милионери за последните 15 години

24.05.2024 9:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 акции, които създадоха милионери за последните 15 години

Инвестирането в акции в края на икономическия спад може да донесе значителна възвръщаемост, както се вижда от представянето на Nvidia, Netflix и Regeneron Pharmaceuticals след края на Голямата рецесия преди близо 15 години.

Nvidia отбеляза забележителен растеж, превръщайки инвестиция от $25,000 в зашеметяващите $8.2 милиона днес. Нейните чипове се превърнаха в основен елемент на компютърната техника, особено с възхода на изкуствения интелект (AI), което позиционира Nvidia като ключов играч в бъдещите технологии.

Подобно на това, ако през 2009 г. в Netflix бяха инвестирани $25,000, днес те биха се равнявали на над $2.6 милиона. Въпреки че тогава Netflix беше предимно компания за отдаване на DVD под наем, преходът към онлайн стрийминг я превърна в печеливш лидер в индустрията, със значителен ръст на абонатите и добри финансови резултати.

При Regeneron Pharmaceuticals, с инвестиция от $25,000 през онзи период, днес можеше да ви донесе близо $1.4 милиона. Макар и по-рискова през 2009 г., успехът на Regeneron с блокбъстъри като Eylea стимулира растежа ѝ, подкрепен от разнообразен продуктов конвейер и стабилно генериране на приходи.

Тези акции демонстрират потенциал за значителна възвръщаемост дори след значителни периоди на растеж. Nvidia, Netflix и Regeneron остават привлекателни опции за инвеститорите, като се имат предвид техните непрекъснати иновации, водещи пазарни позиции и перспективи за растеж в съответните сектори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ банката на Сингапур планира да управлява $370 милиарда до 2 години

DBS Group, която е най-голямата банка в Югоизточна Азия, се стреми към това да управлява 500 милиарда сингапурски долара ($369.7 милиарда) до 2026 г.

13.06.2024 14:00 1 мин. четене

Уорън Бъфет е изпуснал $4.5 милиарда в печалби от Apple

Уорън Бъфет постигна забележителен рекорд за натрупване на богатства както по време на бичи, така и по време на мечи пазари и беше коронован за „Оракулът от Омаха“.

13.06.2024 13:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.