НАЧАЛО Прессъобщения

DTX Exchange (DTX) променя парадигмата, за да се превърне във водеща предварителна продажба от първи слой, може ли да победи Cosmos (ATOM)?

24.05.2024 9:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange (DTX) променя парадигмата, за да се превърне във водеща предварителна продажба от първи слой, може ли да победи Cosmos (ATOM)?

Оперативната съвместимост между блокчейн е от съществено значение за проучването на пълния потенциал на крипто пространството.

Многобройни блокчейн системи се занимават с тази идея за „оперативна съвместимост“, като например Cosmos (ATOM), която вече е постигнала големи успехи и е привлякла интереса на важни крипто проекти.

Cosmos (ATOM) е децентрализирана мрежа с отворен код от отделни, мащабируеми и съвместими блокчейни. Нейната основна цел е да изгради екосистема, която позволява на мрежите да комуникират, като по този начин лесно се решава проблемът с фрагментацията на блокчейн. АТОМ позволява на потребителите свободно да преместват дигитални активи и данни между децентрализирани борси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


На процъфтяващия крипто пазар обаче DTX Exchange (DTX) има за цел да се нареди сред най-добрите криптовалути за покупка. Нейните цели включват конкуриране с утвърдени компании като Cosmos (ATOM) и създаване на бум на водещите криптовалути.

Cosmos (ATOM) се интегрира с XRP Ledger, предизвиквайки бичи перспективи

Cosmos обяви, че в партньорство с Evmos и Ripple е разработена странична верига на XRP Ledger EVM. Това е важно събитие, защото тя ще бъде изградена с помощта на модулното решение Cosmos SDK или evmOS. Траекторията на монетите на Cosmos (ATOM) се покачва, тъй като все повече проекти използват нейната технология.

Като се има предвид представянето на пазара, стойността на Cosmos е спаднала с повече от 25% през изминалата година. От друга страна, техническият анализ на ATOM представя бичи образ. Например, Cosmos има около три мигащи зелени технически индикатора. Експертите смятат, че благодарение на това положително развитие Cosmos може да поскъпне до $10.50 през второто тримесечие на 2024 г.

Независимо от бичата перспектива на ATOM, пазарните експерти са фиксирани върху DTX Exchange, тъй като смятат, че DTX може да придобие нужния потенциал и да засенчи Cosmos.

Може ли борсата DTX да надмине Cosmos?

Пазарната капитализация на DTX Exchange е много по-малка от тази на Cosmos. С други думи, увеличаването на стойността на токена на DTX Exchange може потенциално да доведе до по-бързо покачване в крипто класацийте. Рязкото нарастване на предварителната продажба на DTX също така повиши доверието на инвеститорите в DTX Exchange.

Първият блокчейн от първи слой, който използва хибридна стратегия, за да направи фурор в DeFi пространството, е DTX Exchange (DTX). Платформата се отличава, защото съчетава елементи на децентрализирани и централизирани функции. Иновативната инфраструктура и широката гама от възможности за търговия са две от нейните уникални предимства. Тя предоставя на потребителите несравними възможности, превръщайки се в убежище за инвеститорите благодарение на подхода си, при който портфейлът е без попечителство.

Тъй като навлиза в етап 2, неотдавнашният успех на предварителната продажба на DTX стана още по-значим, събирайки над $550,000. В предстоящия етап на предварителна продажба DTX скоро ще се продава на цена от $0.06 на акция. Новият блокчейн на DTX пленява инвеститорите с обещанието за експоненциални печалби.

Последната актуализация VulcanX премахва таксите за газ, което облагодетелства инвеститорите. Настоящата предварителна продажба представлява отлична възможност за тези, които искат да се включат в DTX и да окажат значително влияние върху бъдещето на компанията.

Пазарът е подготвен за това DTX да се възползва от тази възможност, особено с цената на предварителната продажба от $0.04.

Основни изводи

Пазарните експерти са на мнение, че главоломно растящата предварителна продажба на DTX Exchange скоро ще засенчи Cosmos (ATOM). Блокчейнът от първи слой, DTX, вече придобива значимост благодарение на своите характеристики.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.