Home

Най-важното събитие в историята на Cardano наближава – какво трябва да знаем?

10.06.2024 13:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-важното събитие в историята на Cardano наближава – какво трябва да знаем?

Съгласно информацията Cardano Node 9.0 ще бъде пуснат през юни, което ще подготви почвата за форка Chang, който се очаква да постави началото на следващата фаза на блокчейн платформата.

Според Хоскинсън, основател на Cardano, хард форкът може да се случи веднага щом 70% от операторите на стейкинг пулове (SPO) започнат да инсталират новия възел.

Това ще пренесе Cardano в ерата на Волтер, което ще въведе пълна децентрализация, огромна стъпка напред както за мрежата, така и за блокчейн екосистемата, което според него е най-значимото събитие в историята на мрежата.

Хоскинсън също така коментира процеса на разработване, който е отнел повече от десетилетие, и отбеляза, че може да се сравни с изграждането на държава.

Преди няколко дни основателят коментира несъответствието между това, което показват медиите, и това, което Cardano всъщност прави, изразявайки недоволство, че не признават достатъчно разработките на Cardano.

Хоскинсън също така сподели, че в момента платформата се разраства с бързи темпове, що се отнася до създадените от общността dApps, като добави, че те изпреварват всички останали, що се отнася до мащабирането на проучванията и разработването на dApps.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тази криптовалута е готова за значителен скок на цената според индикатор

След няколко седмици на консолидация на цените, една от многото криптовалути изглежда е готова за значително увеличение, според ключов индикатор.

01.07.2024 21:00 1мин. четене

Криптовалута скочи с 400% след информация за участието на “Roaring Kitty”

Към момента на писане на статията меме криптовалутата Chewy (CHWY) отразява ръст от малко над 400% през последните 24 часа според данни на CoinMarketCap.

01.07.2024 19:20 1мин. четене

Ето как Етериум транзакциите могат да станат по-бързи според Виталик Бутерин

Съоснователят на Етериум Виталик Бутерин се застъпи за подобряване на скоростта на транзакциите в блокчейна, като представи няколко потенциални стратегии за подобряване на мащабируемостта на мрежата и потребителското изживяване.

01.07.2024 18:00 2мин. четене

Kaspa (KAS) достигна нов исторически връх на цената

Анализът на ценовото представяне на Kaspa (KAS) в рамките на веригата гласи, че трейдърите продължават да показват силно търсене на алткойна.

01.07.2024 16:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.