Home

2023-та ще бъде “година за оцеляване” – Майк Новограц

11.01.2023 10:29 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2023-та ще бъде “година за оцеляване” – Майк Новограц

Милиардерът Майк Новограц казва, че след тежката 2022 г. предстоят предизвикателства в сферата на дигиталните активи, но криптовалутите няма да изчезнат.

В ново интервю за CNBC главният изпълнителен директор на Galaxy Digital каза, че 2023 г. е годината, в която трябва да се съсредоточим върху оцеляването след толкова много сътресения на пазара.

2022 г. беше грандиозен провал за [акциите] и за криптовалутите. И така всичко, което е свързано с тях, особено това, което беше свързано с [потенциал за растеж], което имаше големи разходи и свиване на приходите, беше разбито, както и много от крипто акциите.

Новограц засяга и Coinbase, която току-що обяви, че съкращава близо 1,000 служители поради мечия пазар. Той казва, че главният изпълнителен директор Брайън Армстронг и компанията вземат правилното решение, за да запазят финансовото здраве на криптоборсата.

Мисля, че [Брайън Армстронг на Coinbase] и всеки рационален главен изпълнителен директор, прави правилното нещо. Перспективите за крипто не са ужасни, но не са и страхотни. Имаме регулаторни насрещни ветрове, каквито не сме имали преди. Имаме време да се излекуваме и да възстановим и затова хората ще намалят разходите си и ще оцелеят в този преходен период…

Криптовалутите няма да изчезнат. Интересното е, че цената на Биткойн и Етериум се задържа доста стабилна през последните няколко месеца. Всъщност тя се повиши през последните няколко дни. Ако е трябвало да продавате, имаше доста лоши новини [и сигурно сте продали]. Ако сте имали ливъридж, излязохте от [позицията си]. И така, в момента пазарът е доста чист.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Възходът е подвеждащ – очаква ни капитулация, твърди анализатор


Новограц казва, че въпреки неуспехите неговата компания Galaxy продължава да засилва усилията си в криптопространството, включително неотдавнашната покупка на ферма за добив на Биткойн в Тексас.

Купихме голямо съоръжение за добив в Тексас. Купихме GK8, компания за самообслужване в Израел. Насочваме се там, където смятаме, че е подходящо, но също така трезво разбираме, че 2023-та ще година за оцеляване. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск върна “лазерните очи” на профилната си снимка в X

След като Джо Байдън обяви оттеглянето си от президентската надпревара в САЩ през 2024 г., милиардерът Илон Мъск промени профилната си снимка в X.

21.07.2024 23:09 1мин. четене

Доналд Тръмп с първи коментари след оттеглянето на Джо Байдън

След като Джо Байдън се оттегли от президентската надпревара, Доналд Тръмп коментира ситуацията чрез телефонно обаждане.

21.07.2024 21:44 1мин. четене

Стана ясно предложението на Джо Байдън за новия президент на САЩ

Джо Байдън реши да не продължава президентската надпревара, а да съсредоточи цялата си енергия върху задълженията си като президент до края на мандата.

21.07.2024 21:20 1мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Джо Байдън официално се оттегля от президентската надпревара

Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че няма да се кандидатира за втори мандат, което изпрати изборите в неизвестна посока.

21.07.2024 20:58 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.