НАЧАЛО Други

2023-та ще бъде “година за оцеляване” – Майк Новограц

11.01.2023 10:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2023-та ще бъде “година за оцеляване” – Майк Новограц

Милиардерът Майк Новограц казва, че след тежката 2022 г. предстоят предизвикателства в сферата на дигиталните активи, но криптовалутите няма да изчезнат.

В ново интервю за CNBC главният изпълнителен директор на Galaxy Digital каза, че 2023 г. е годината, в която трябва да се съсредоточим върху оцеляването след толкова много сътресения на пазара.

2022 г. беше грандиозен провал за [акциите] и за криптовалутите. И така всичко, което е свързано с тях, особено това, което беше свързано с [потенциал за растеж], което имаше големи разходи и свиване на приходите, беше разбито, както и много от крипто акциите.

Новограц засяга и Coinbase, която току-що обяви, че съкращава близо 1,000 служители поради мечия пазар. Той казва, че главният изпълнителен директор Брайън Армстронг и компанията вземат правилното решение, за да запазят финансовото здраве на криптоборсата.

Мисля, че [Брайън Армстронг на Coinbase] и всеки рационален главен изпълнителен директор, прави правилното нещо. Перспективите за крипто не са ужасни, но не са и страхотни. Имаме регулаторни насрещни ветрове, каквито не сме имали преди. Имаме време да се излекуваме и да възстановим и затова хората ще намалят разходите си и ще оцелеят в този преходен период…

Криптовалутите няма да изчезнат. Интересното е, че цената на Биткойн и Етериум се задържа доста стабилна през последните няколко месеца. Всъщност тя се повиши през последните няколко дни. Ако е трябвало да продавате, имаше доста лоши новини [и сигурно сте продали]. Ако сте имали ливъридж, излязохте от [позицията си]. И така, в момента пазарът е доста чист.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Възходът е подвеждащ – очаква ни капитулация, твърди анализатор


Новограц казва, че въпреки неуспехите неговата компания Galaxy продължава да засилва усилията си в криптопространството, включително неотдавнашната покупка на ферма за добив на Биткойн в Тексас.

Купихме голямо съоръжение за добив в Тексас. Купихме GK8, компания за самообслужване в Израел. Насочваме се там, където смятаме, че е подходящо, но също така трезво разбираме, че 2023-та ще година за оцеляване. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Защо Германия продължава да е най-проблемната икономика в Европа

Франция и Германия са изправени пред икономически предизвикателства, докато Обединеното кралство запазва стабилността си. В Испания и Италия обаче се наблюдават признаци на подобрение.

19.04.2024 10:00 2 мин. четене

Tether иска да разшири бизнеса си отвъд стабилните монети

Компанията Tether, известна със своята стабилна монета USDT, наскоро представи цялостен план за преструктуриране, целящ да разшири предлагането ѝ извън стейбълкойните.

19.04.2024 9:05 1 мин. четене

Израел атакува Иран: Златото и петролът поскъпнаха

Според източници, запознати с въпроса, Израел е извършил нападение срещу Иран. Това се случва след съобщенията на иранските държавни медии в началото на петък, в които се посочва, че иранските сили са унищожили безпилотни самолети след неотдавнашния удар на Иран по Израел с дрон.

19.04.2024 8:11 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е най-голямата заплаха за съюза

Алиансът БРИКС е изправен пред предизвикателство поради ескалиращото напрежение между Китай и Индия.

19.04.2024 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.