Home

Езикът на криптовалутите и как да навлезете в света на дигиталните активи

19.10.2022 13:59 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Езикът на криптовалутите и как да навлезете в света на дигиталните активи

С невероятните темпове на растеж на блокчейн и крипто пространството се поражда и нуждата от лесно смилаема информация, която да помогне на всеки лесно да навигира тези подривни сектори.

Все повече хора чуват за криптовалутите и блокчейн, но колко точно са запознати? Както всяка една технология, блокчейн има своите специфични механизми и особености, които в много от случаите са прекалено сложни за мнозина.

Влез в света на криптовалутите

С “Езикът на криптовалутите” можете да се запознаете по-отблизо с криптовалутите като Биткойн, Етериум, Cardano, както и с технологията, която стои зад тях. По този начин ще имате възможност да навлезете подготвени във все по-релевантната крипто сфера чрез курса, който е предназначен да даде цялостна представа за този нов свят.

“Езикът на криптовалутите” има за цел да помогне на всеки, който би искал да бъде част от децентрализираното финансово бъдеще и дигитализацията на света.

Инвестирането в даден актив, без да го разбирате е неразумно, а цялостната липса на знания е голям проблем – само когато вече имате стабилна основа от знания по темата, можете да започнете да се възползвате от наученото и да се възползвате от потенциала на Web3.

Курсът е първият на български език, който дава пълна представа за фундаментални за крипто сферата концепции. Предоставената информация ще ви даде по-задълбочен поглед върху пазарите, с който ще можете по-добре да предвидите развитието на индустрията и по-успешно да навигирате света на крипто инвестициите.

Наред с това ще откриете какво прави Биткойн и криптовалутите устойчиви и ще разберете как тази технология може да играе ключова роля в бъдещето.

Кой стои зад курса?

Божидар Балевски е създател на инвестиционния и финансов YouTube канал “Клубът на инвеститора.

 

Близо десет години той се занимава с инвестиции в сектора на акции и суровини. През 2017 г. Божидар преоткрива интереса си с криптовалутите и последните 5 години инвестира в сектора и прави задълбочени образователни материали по темата.

Божидар е възпитаник на една от най-престижните гимназии в България за икономика и финанси, а именно Национална Финансово-Стопанска гимназия в София. След това той учи финанси и експорт мениджмънт в “The Hague University of Applied Science” в Холандия. Божидар e редовен лектор в Admiral Markets и гост преподавател в гимназията, която е завършил – НФСГ.

Чрез “Езикът на криптовалутите” предприемчивият българин цели да даде шанс на всеки да придобие разбиране за крипто пространството и да се запознае отблизо с основните характеристики на новия клас активи.

Обхват на курса

“Езикът на криптовалутите” обхваща множество различни сфери в света на блокчейн, като освен фундаментите, които ще научите, вие ще може да си изградите цялостна представа и лична преценка за крипто пространството.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Как се представя MicroStrategy в сравнение с традиционните активи?


Историята на блокчейн технологията, консенсусните механизми, етоса на децентрализацията, смарт договорите, NFT, децентрализираните финанси, Биткойн, Етериум – това са само част от сегментите, които се разглеждат в курса. 

Обучението през което ще преминете е разделено на 32 лекции като всяка една детайлно разглежда конкретна тема и дава примери, които ще са абсолютно достатъчни за всеки, който реши да разбере в дълбочина тази променяща света иновация.

Примерите, които ще видите в “Езикът на криптовалутите” ще ви дадат начален тласък в навлизането в цялата екосистема на криптовалутите с цел да придобиете ясно разбиране за различните технологии в пространството.

ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ НА CRYPTODNES ПОЛУЧАВАТ 20% ОТСТЪПКА ОТ КУРСА С ПРОМОКОД crypto20!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

24.06.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: 19 държави напредват в тестовете на CBDC

Международният валутен фонд (МВФ) установи, че 19 държави, включително Обединените арабски емирства (ОАЕ), са в напреднала фаза на тестове за дигитална валута на централната банка (CBDC).

24.06.2024 8:30 1мин. четене

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

24.06.2024 6:30 2мин. четене

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

24.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.