Home

ДАО проект губи $200 милиона след срива на Terra

15.09.2022 8:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ДАО проект губи $200 милиона след срива на Terra

Apollo ДАО, децентрализирана автономна организация, изградена върху блокчейна Terra, заяви, че затваря трезорите си за Terra Classic (LUNC) - преди позната като Terra (LUNA).

Разработчиците на проекта написаха:

След разпадането на Terra Apollo продължи да поддържа своите LP [доставчици на ликвидност] трезори на Terra Classic; поради ниската възвръщаемост и високото ниво на необходимата поддръжка обаче, вече няма смисъл да поддържа мрежата Terra Classic.

Apollo ДАО, състояща се от над 10,000 притежатели на токени, изгради своите трезори основно за търговия с Terra USD (USTC) и Terra Luna (LUNC). От май насам стойността и на двата токена спадна драстично, а съоснователят До Куон в момента се издирва в Южна Корея за предполагаемо нарушаване на законите за капиталовия пазар на страната.

Освен това, разработчиците на проекта обясниха, че новото предложение на Terra за облагането на всяка транзакция по веригата LUNC с 1.2% данък би било твърде трудно да се приложи на нейната платформа без значителен капитал.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Бахрейн се обръща към Биткойн за своята финансова инфраструктура

При стартирането си през септември миналата година общата заключена стойност (TVL) в Apollo ДАО достигна връх от около $200 милиона. Към момента на публикуване TVL на Apollo е спаднала до по-малко от $125,000. Потребителите се насърчават да изтеглят всички останали средства преди стартирането на новото данъчно предложение на Terra.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

24.06.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: 19 държави напредват в тестовете на CBDC

Международният валутен фонд (МВФ) установи, че 19 държави, включително Обединените арабски емирства (ОАЕ), са в напреднала фаза на тестове за дигитална валута на централната банка (CBDC).

24.06.2024 8:30 1мин. четене

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

24.06.2024 6:30 2мин. четене

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

24.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.