НАЧАЛО Други

$20 милиарда влезнаха в крипто пазара за 24 часа

септември 15, 2023 13:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$20 милиарда влезнаха в крипто пазара за 24 часа

През последните 24 часа крипто пазарът отбеляза значителен приток на капитал от над $20 милиарда, възстановявайки по-ранните загуби.

Това се случва само три дни след забележителния отлив на над $31 милиарда пазарна капитализация на 11 септември, по време на капитулацията. По този начин пазарът напълно се възстанови от това събитие до следващия ден.

Данните на TradingView разкриват, че индексът TOTAL-CRYPTOCAP показва увеличение на капитала с 2% от пазарната капитализация от $1.02 трилиона на 13 септември, в 17 ч. българско време, до връх от $1.04 трилиона на 14 септември.

Към момента на писане на статията общата пазарна капитализация на криптовалутите възлиза на $1.035 трилиона, което представлява около 1% повишение за последните 24 часа.

Заслужава да се отбележи, че този неотдавнашен приток се случи след значителен отлив на капитали, спадайки от $1.014 трiliona пазарна капитализация до $0.982 трiliona в рамките на осем часа, което представлява спад от 3%, възлизащ на $31.2 милиарда.

На фона на тези движения анализаторите посочиха сигнали за капитулация, които могат да подскажат потенциал за по-дългосрочно възстановяване на цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Правителството на САЩ в беда – има ли светлина в края на тунела?

Частичното спиране на работата на правителството на САЩ се очертава, тъй като републиканците от Камарата на представителите, присъединявайки се към демократите, отхвърлят 30-дневен законопроект за временно финансиране, нанасяйки удар на председателя Кевин Маккарти.

септември 30, 2023 9:00 2 мин. четене

Ще успее ли БРИКС да монополизира глобалния пазар на петрол?

Коалицията от нововъзникващи икономики БРИКС, въпреки договореното през август 2023 г. разширяване, няма да има влияние върху 80% от световното производство на петрол, както неправилно се твърди в някои публикации в социалните медии.

септември 30, 2023 8:00 2 мин. четене

Дигиталното евро няма да бъде напълно анонимно според ЕЦБ

По-рано тази година Европейската комисия (ЕК) направи значителна крачка напред, като въведе обширна правна рамка, насочена към въвеждането на дигитална валута на централната банка (CBDC) в 20-те държави членки на еврозоната.

септември 30, 2023 7:00 2 мин. четене

Как можете да използвате новите функции на ChatGPT на крипто пазарите

След като OpenAI въведе в своята AI платформа ChatGPT възможности за работа с глас, изображения и сърфиране, пред инвеститорите, търговците и ентусиастите се разкриха множество възможности в сферата на криптовалутите.

септември 29, 2023 21:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.