НАЧАЛО Алткойни

1INCH: Ще успеят ли биковете да си върнат контрола?

декември 24, 2022 15:44 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
1INCH: Ще успеят ли биковете да си върнат контрола?

Сега, когато 2022 г. е почти към своя край, криптоинвеститорите проучват потенциалните възможности. 1INCH се вписва в сметката като един от токените, които към настоящия момент сочат към бичо възстановяване.

Засега има множество признаци, които показват, че биковете на 1INCH може би са на път да си възвърнат контрола. Сред тях е неотдавнашно предупреждение от WhaleStats, което разкрива, че 1INCH е сред първите 10 токена по обем на търговия сред 1,000-те най-големи ETH китове. Това се основава на представянето му през последните 24 часа към момента на наблюдението.

При 1INCH се наблюдава постепенно завръщане на натиска за покупки

Наблюдението на WhaleStats предполага, че 1INCH може би е на път да изпита по-голяма волатилност. По-големите обеми, подхранвани от китовете на ETH, може да предизвикат по-високи ценови движения.

Скокът в обемите на китовете се случи точно по същото време, когато 1INCH се възстановяваше от зоната на свръхпродажба. Това беше съпроводено и с покачване на индикатора Money Flow, което предполагаше, че през последните няколко дни е имало значително натрупване.

Въпреки тези наблюдения и доклада на WhaleStats, обемът на китовете на ETH досега не беше достатъчен, за да предизвика значително покачване на обема на веригата. Това означава, че е възможно да няма достатъчен натиск за покупка за голямо повишение на цената.

Друга противоречива метрика е предлагането, държано от топ адреси, което намалява от средата на месеца. Това е знак, че топ адресите допринасят за натиска за продажби в продължение на повече от седмица.

Въпреки това същата метрика потвърди силното натрупване между последната седмица на ноември и първата седмица на декември.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите инвеститори ще се насочат към тези криптовалути, твърди проучване


От друга страна, има наблюдения, които потвърждават, че е налице здравословна акумулация. Например метриката на неактивните токени в обращение е нараснала значително, особено през последните седем дни.

Въпреки това на пазара все още се наблюдава известен натиск от страна на продавачите. Особено от адреси, които притежават между 10,000 и 100,000 токена.

Повечето от горепосочените метрики в преобладаващата си част клонят към бичата страна. Това засилва бичите очаквания, тъй като 1INCH се възстановява от условията на свръхпродажба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене