НАЧАЛО Биткойн

Pantera Capital твърди, че Биткойн е изплувал от дъното.

12.04.2018 22:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pantera Capital твърди, че Биткойн е изплувал от дъното.

"Не само, че е излезнал вече от дупката, но оттук нататък ще е напред и нагоре", казва водещ хедж фонд за криптовалути.

 Това е според Pantera Capital Management, хедж фонд за криптовалути с активи на стойност 800 млн. долара, в писмо до инвеститорите, цитирани от Bloomberg.

“За тези, които са нови за Pantera, които биха могли да мислят, че мениджър на фондове като Pantera винаги ще казва “Днес е прекрасен ден, за да се изстреля. Рядко имам толкова силно убеждение относно времето. Стената на институционални пари ще отведе пазарите нагоре.”

казаха Дан Морхед и Джоуи Круг от Pantera, в бележката.

Просто погледнете техния опит. Pantera, която за пръв път спечели експозицията за Биткойни през 2014 г., направи само едно трио от покани за покупка и една препоръка през последните седем години, според бележката. Така че, те не са безразсъдни да говорят празни приказки. Биткойн наруши основната му 200-дневна средна стойност на движение, която отразява дългосрочната тенденция.

Надигащата се вълна “повдига всички лодки”, а пък другите криптовалути се търгуват “на зелено”. Новината не можеше да дойде по-скоро, след като цената на Биткойн се “хлъзга” отпреди месец. Ако Pantera са прави, бурята е отминала и слънцето е на път да блесне за биткойн инвеститорите.

Всеки инвеститор в бизнеса се чудеше какво е дъното по време на този мечи пазар през 2018 г., а Pantera каза, че дъното е било $ 6,500. Сега, след като премина психологически важната 200-дневна плъзгаща се средна стойност и макар че всеки ден може да не се покачва, очаквайте търговия да се търгува на по-висока цена през годината. Не само това, но е само въпрос на време, преди Биткойн да подобри миналогодишната рекордна цена от близо $ 20,000.

Най-лошото свърши.

Никой не е по-щастлив да чуе, че най-лошото е свършило за Биткойн, отколкото Pantera, която до края на годината 2017 е генерирала приходи от около 25 000% от създаването на фонда. Но Pantera, както и много други фондове, инвестирали в криптовалути, се бориха с мечия пазар, особено през март.

“Стойността на Digital Asset Fund (дигиталния фонд за активи) е намаляла почти наполовина миналия месец, след загубата на 45,7% от стойността си. Това беше волативността в цената на Биткойн, която разтърси фонда. Това беше най-лошото в 27-месечната история на техния модел”, както се посочва в писмото на инвеститорите от миналия месец.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Поредният финансов гигант разкри експозиция към Биткойн (BTC)

Според информацията, BNY Mellon, известна като най-старата банка в САЩ, е направила важно разкритие в документи, подадени до Комисията по ценните книжа и борсите.

26.04.2024 15:00 1 мин. четене

БРИКС: Биткойн може изцяло да промени световните финанси – МВФ

На фона на стремежа на алианса БРИКС за приемане на дигитални валути Международният валутен фонд (МВФ) наскоро започна дискусии относно Биткойн и неговия потенциал да промени световния финансов пейзаж.

26.04.2024 14:00 2 мин. четене

Рекорден отлив на капитал от Биткойн тръста на Grayscale

Биткойн тръстът на Grayscale (GBTC) преживя безпрецедентен период на негативни настроения на инвеститорите, надминавайки всяка известна поредица в историята на световните ETF фондове.

26.04.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн отстъпва място на алткойните – какво следва за пазара?

Майкъл ван де Поуп, известен крипто търговец, сподели, че графиките за доминиране на пазара на BTC показват потенциално преминаване към алткойни в близко бъдеще.

26.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.