НАЧАЛО Биткойн

Шеф на Hedera разкри плановете си за спряване с проблема с мащабируемостта

февруари 23, 2023 15:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шеф на Hedera разкри плановете си за спряване с проблема с мащабируемостта

Основателят на мрежата от първи слой Hedera (HBAR) сподели целите на проекта за тази година, заявявайки, че мрежата успешно се е противопоставила на миналогодишния крипто мечи пазар.

Съоснователят и главен изпълнителен директор на Hedera, Манс Хармън представи амбициозните си планове за протокола в интервю за канала на Paul Barron Network в YouTube.

Хармън заяви, че показателите на мрежата, използваща хашграф, са продължили да се подобряват, дори по време на крипто зимата.

Той е убеден, че Hedera ще се превърне в първият проект, който ще реши проблема с мащабируемостта, който в момента тормози индустрията.

Според Хармън, Hedera може да обработва 10,000 транзакции в секунда – възможност, която съществува от стартирането на платформата през 2019 г.

Главният изпълнителен директор очерта планове за разширяване на възможностите на хашграфа чрез въвеждане на общностни възли, които да допълнят съществуващите възли, управлявани от членове на съвета. Понастоящем Hedera се търгува на цена от около $0.081.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатор сподели какво може да изстреля Етериум до $10,000


Hedera се позиционира, за да се превърне в основен играч в криптовалутната индустрия с фокуса си върху мащабируемостта и добавянето на общностни възли и шардове (shards).

В допълнение към разширяването на възможностите на мрежата с общностни възли, Hedera планира да добави допълнителни шардове, които са други мрежи, допринасящи за общата производителност. Хармон вярва, че това ще позволи на проектът да продължи растежа си през цялата 2023 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Какво може да се случи с Биткойн след решението на Фед относно лихвените проценти?

Биткойн трейдърите и инвеститорите очакват с нетърпение съобщението на Федералния резерв (Фед) относно лихвените проценти, което се очаква да окаже значително влияние върху крипто пазара.

март 22, 2023 16:00 3 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Биткойн: Пазарът може да е свръхкупен – какво следва?

Стрелката на индекса на страха и алчността (Crypto Fear and Greed Index), инструмент за измерване на пазарните настроения към криптовалутите, се повиши до нов връх, който не е достиган от ноември 2021 г. – когато Биткойн достигна $69,000.

март 22, 2023 7:00 2 мин. четене