НАЧАЛО Други

Съдът одобри споразумението за $450 милиона между FTX и Voyager Digital

01.05.2024 5:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съдът одобри споразумението за $450 милиона между FTX и Voyager Digital

Съдия, одобряващ длъжници, представляващи несъществуващата борса за криптовалути FTX, финализира значително споразумение на стойност $450 милиона с Voyager Digital, друга фалирала фирма.

Това одобрение, дадено на 29 април в съда по несъстоятелността на Съединените щати за окръг Делауеър, позволява на Voyager да уреди всички искове с FTX като част от цялостен план за компенсиране на кредиторите.

В очакване на по-нататъшно одобрение и двете страни ще се съгласят да освободят $5 милиона, държани в ескроу от Voyager, заедно с допълнителни $445 милиона, свързани със съдебно дело за изплащане на заем, иницииран от Alameda Research, на кредиторите на фирмата.

Това споразумение е част от няколко други, които Voyager преследва след подаване на молба за банкрут през юли 2022 г.

По-рано тази година се появиха доклади, че Voyager е осигурил значителни искове от Three Arrows Capital и Directors and Officers Insurance като част от усилията си да възстанови сумите на засегнатите потребители.

Освен това продължава съдебно производство срещу бившия изпълнителен директор на Voyager Стивън Ерлих, обвинен в измамни изявления.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.